2020-04-08 12:53

INCREDIBIL. Ministerul Agriculturii a fost transformat în bâlci electoral de ministrul Adrian Oros

 |  11:48
INCREDIBIL. Ministerul Agriculturii a fost transformat în bâlci electoral de ministrul Adrian Oros

Ceea ce se întâmplă în aceste zile la sediul Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, condus de către deputatul PNL de Cluj Adrian Nechita Oros, întrece orice imaginaţie.

Timp de patru zile, între 5 şi 8 martie 2020, Consiliul Judeţean Cluj organizează la sediul ministerului din centrul Capitalei evenimentul denumit <<Târg „Produs de Cluj” >>. Practic, Ministerul Agriculturii condus de liberalul fost ţărănist Adrian Oros  a pus la dispoziţia Consiliului Judeţean Cluj, condus de Alin Tişe, finul fostul premier Emil Boc, sediul ministerului şi curtea instituţiei pentru „un târg tematic cu produse din Regiunea Clujului”, adică o expoziţie cu vânzare a produselor tradiţionale româneşti din acestă zonă. Tot organizatorii mai anunţă că, pe lângă vânzarea de produse tradiționale, bucureştenii vor putea achiziţiona şi produse de artizanat, dar vor avea parte şi de spectacle folclorice. Practic, sediul şi curtea Ministerului Agriculturii a fost transformat într-un bâlci, aşa cum sunt cele care se organizează săptămânal în diverse locuri din ţară, mai ales la sate, adică acolo unde ţăranul cumpără sau vinde ce are nevoie ori ceea ce are de dat de prin gospodărie. Ceea ce se întâmplă în aceste zile la sediul acestui minister întrece orice imaginaţie de aroganţă şi tupeu, pentru simplu fapt că totul s-a făcut pe repede înainte, fără respectarea prevederilor legale privind organizarea unui asemenea eveniment. Dar justificarea acestui târg este foarte clară, şi nu mai lasă loc de niciun comentariu: ministrul Adrian Nechita Oros va candida în vară, din partea PNL, pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Cluj şi, ca atare, a considerat că poate să-şi înceapă campania electorală tocmai la ministerul pe care-l conduce interimar.

Astfel, timp de patru zile, Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale a devenit unul din sediile de campanie electorală pentru ministrul Adrian Nechita Oros, un bâlci pentru câţiva producători din zona Clujului, despre care nu se ştie cât şi cui plătesc ca să îşi vândă produsele la Ministerul Agriculturii. Chiar nu se mai găsea un loc în Buucreşti unde aceşti producători - tocmai din Cluj, de unde provine și ministrul Adrian Oros -, să-şi vândă marfa? Cine ştie, poate peste câteva zile, vor veni la Ministerul Agriculturii şi producătorii care au de vânzare capre, oi sau berbecuţi că, deh, tot vine Paştele!

Oare Direcţia Sanitar Veterinară sau Autoritatea pentru Protecţia Consumatorului va avea curiozitatea să facă un control la acest obor ambulant din faţa ministerului organizat pentru imaginea ministrului Adrian Nechita Oros? Dar, aşa cum spunea un fost ministru al Agriculturii, să organizezi un asemenea târg chiar la sediul ministerului depăşeşte orice limită şi nici măcar Ceauşescu, Năstase sau Dragnea, n-ar fi îndrăznit să gândească aşa ceva! Dar, dacă Adrian Oros a vrut, ce mai contează legalitatea, doar obor să fie pentru producătorii din zona Clujului!  


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-03-06

Mai multe imagini:
INCREDIBIL. Ministerul Agriculturii a fost transformat în bâlci electoral de ministrul Adrian Oros
zoom
Parerea ta...

COMISARUL PARAIPAN
06 Mar 2020

traducere "OROSZ" inseamna "RUS"..........oricine poate sa verifice chestia asta fara sa fie vreun geniu
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine