2019-05-26 00:10


INCREDIBIL: Organizatorii RENUNȚĂ la MITINGUL din 10 august

 |  19:16
INCREDIBIL: Organizatorii RENUNȚĂ la MITINGUL din 10 august

Primăria Capitalei anunţă că Federaţia Românilor de Pretutindeni a informat instituţia, în urmă cu câteva zile, că nu va mai organiza mitingul pe 10 august, subliniind că organizatorul încearcă să inducă ideea că a primit un răspuns negativ de la autorităţi, deşi protestul a fost deja aprobat.

„Primăria Municipiului Bucureşti a înregistrat, în data de 1 august 2018, o adresă transmisă prin e-mail, prin care Federaţia Românilor de Pretutindeni informează că renunţă la organizarea mitingului din data de 10 august, din Piaţa Victoriei. Prin această scrisoare, Federaţia ignoră cu bună-ştiinţă faptul că protestul a fost autorizat, aşa cum s-a comunicat public, şi încearcă să inducă ideea că a primit doar o negaţie la solicitarea de a organiza aceasta manifestaţie. (...) Primăria Municipiului Bucureşti a aprobat organizarea mitingului, găsind soluţia pentru siguranţa participanţilor: întrucât cererea viza organizarea unui miting cu 1.000.000 de participanţi în Piaţa Victoriei, un spaţiu insuficient pentru un număr atât de mare de oameni, aprobarea a survenit numai după ce, în colaborare cu instituţiile de resort, a fost stabilită extinderea spaţiului destinat adunării publice în cauză”, au precizat reprezentanţii Primăriei Capitalei, printr-un comunicat de presă.

Primăria Capitalei reminteşte, de asemenea, că a comunicat iniţial că, în urma întrunirii Comisiei de avizare a solicitărilor de avizare a cererilor pentru organizarea şi desfăşurarea adunărilor publice, cererea de organizare a mitingului din 10 august nu putea fi soluţionată favorabil, aşa cum era enunţată, întrucât încălca prevederile articolului 2 din Legea nr. 60/1991 republicată privind organizarea şi desfăşurarea adunărilor publice.

„Pentru a discuta condiţiile în care adunarea poate avea loc în deplină siguranţă şi cu respectarea legislaţiei în domeniu, Primăria Capitalei a invitat, ulterior, organizatorul la o întâlnire comună cu reprezentanţii tuturor instituţiilor responsabile de ordinea, liniştea publică şi siguranţa cetăţenilor. Organizatorul a transmis, la acea dată, că nu poate lua parte la această şedinţă de lucru din cauza imposibilităţii de a reveni în ţară. Decizia Comisiei a fost de a autoriza mitingul, cu condiţia ca zona anunţată iniţial să fie extinsă şi cu arterele adiacente. După întrunire, când i s-au comunicat rezultatele întrevederii, organizatorul a anunţat telefonic că va veni în data de 10 august să ridice protocolul aprobat”, mai spune Primăria Capitalei.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-08-08

TAGURI: primaria capitalei, organizatori, miting, 10 august
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


MANIPULARE BOLSEVICA.
07 Aug 2018

MITINGUL VA AVEA LOC. MAFIA PSD A TRECUT LA FAKE NEWS. BOLSEVICII FAC CE STIU MAI BINE - MANIPULEAZA OPINIA PUBLICA - ASA I-A INVATZAT CONSILIERII ISRAELIENI PE PUSCARIASUL draknea si slugile lui. ESTE FAKE NEWS -FAKE NEWS. NE VEDEM LA MITING IMPOTRIVA MAFIEI PSD-ALDE -UDMR.
ANONIM
07 Aug 2018

Vom darama guvernul si in locul sau o vom pune prim-ministru pe scroafa aia care se tavalea pe jos la mitingul nazi
NEGRO
07 Aug 2018

Nu avem nevoie de aprobarea liderilor lasi, infricosati de manipularile la care se deda doamna Firea! Suntem un popor liber, intr-o tara care se vrea libera si ne exprimam democratic opinia. Nu avem nevoie de aprobarea fostilor pcr-isti si securisti deghizati in aparatorii ordinii cleptocratice prin care au ingenuncheat Tara! Vom iesi cu piepturile goale, cu copiii nostri, simbolul viitorului Tarii in fata gealatilor doamnei Carmen Dan si a tunurilor de apa ale doamnei Lia Olguta Vasilescu. Sa le spunem ca nu-i mai vrem, ca nu ne mai intereseaza metodele lor de a ne reduce la tacere. Suntem inca cetatenii acestei Tari, iar datoria noastra este de a o indrepta si de a o apara. Acum si intotdeauna! Jos PSD-ALDE-UDMR! Jos cleptocratia din Romania! Jos ciuma oligarhiei rosii!
ANONIM
07 Aug 2018

DA ai perfecta dreptate anonimule Asa vom face ,si vom scoate sticle cu pisat dedicat alor nostri :iohannus orban lulutza si tot neamul nazi iar in privinta drogurilor acestea se vor vinde la sediul noului guvern condus de'' scroafa''si johannusSa vedeti atunci viata pe capul Romanilor!!!
APROPO !
07 Aug 2018

Doamna olguta vasilescu are tunuri cu apa si are de gand sa vi le bage in fundurile voastre de homalai gay( muie iohannus muie orban muie nazi !!!)
ANONIM
07 Aug 2018

au fost amenintati SA VEDEM LA ALEGERI CIT DE PROSTI SINT ROMANI . AU SI SIFOANE PRINTRE EI
MARIA
07 Aug 2018

Ce comentarii de idioți!Nu vă este rușine, postaci imbecili cu creierul spălat de latrina 3 să scrieți mizerii aici??Anonimule ,ești doar un gunoi,o mizerie ca toti PSD.istii!!Sictir de pe pagina asta!!
@ANONIM
07 Aug 2018

Si au dat seama cu cine se pun in card cu neo -nazi si au renuntat Devine tot mai clar ca sunteti cativa cretini neo nazisti ,care luptati pentru haos si distrugere si droguri Iata un individ care vine o data la 3 ani in Romania cu propriul copil care vine pentru prima data ,in loc sa l protejeze si sa l duca la rude el scrie prostii pe masina si o expune ostentativ sa vada ce va face politia Apropo ce ai cautat aia ai gasit A cum copilul te va intreba ;;ce i aia muie tata ?ce i vei raspunde ?nu cumva esi pedofil bai loasere
@ ANONIMII DE MAI SUS
07 Aug 2018

FUTUVA DREPT IN GURA PE TOTI JIGODIILOR PSDISTE . MUIE VOUA SI FAMILIILOR VOASTRE . MOARTE PSD .
MACACPEDRAC-NEA
07 Aug 2018

CIT SI PE SLUGILE LUI ORDINARE FIEREA , VASILICA , OLPUTZA , CODRIN , BALALAU , NEACSU , LIMBRICUL BUBOS TT , MANDEA SI DE FAPT CAM PE TOT PSDRAGNEA . LOCUL VOSTRU ESTE IN IAD NENOROCITILOR .
DRACNEA
07 Aug 2018

TREBUIE ARUNCAT IN PUSCARIE PENTRU 25 DE ANI , FARA PROCES , PENTRU CA STIE EL DE CE .
PESEDISTILOR
07 Aug 2018

multa mu1e p5d
@MARIA
07 Aug 2018

Mi se pare ca tu esi vaca aceia care se culca pe holurile parlamentului racnind prostii impotriva guvernului erai drogata asa i ?te cred scroafo!
PESTA UMANA PSD
08 Aug 2018

VA FI ERADICATA VINERI 10 AUGUST .
@PESTA UMANA
08 Aug 2018

'' CAINII LATRA CARAVANA TRECE'' NAZISTILOR O SA CRAPATI DE NEPUTINTA SI FRUSTRARE CAT DE CURAND. DE CONDUS ROMANIA NU O VETI CONDUCE NICIODATA V-AM VAZUT FARUL CONDUCATOR DE LA LONNDRA ADICA EMANUEL CIOACA UN PROSTLAU CARE S-A SPERIAT CAND A VAZUT CAM CUM STAU LUCRURILE SI A RENUNTAT INVOCAND DIFERITE PRETEXT AU STERS PE JOS CU EL CEI DE LA ANTENA 3 L-AU IRONIZAT SI AU RAS DE EL COPIOS NAZISTILOR ORICUM TIPUL A FOST JALNIC
Random imageUltimele stiri


STARBAG