2020-02-29 00:17

INCREDIBIL: Șef din Poliție, declarație scandaloasă: ”Femeile bătute de soții lor EXAGEREAZĂ”

 |  19:59
INCREDIBIL: Șef din Poliție, declarație scandaloasă: ”Femeile bătute de soții lor EXAGEREAZĂ”

Este anchetă la Poliţia din Bacău, după ce Vasile Oprişan, şeful instituţiei, a spus că femeile bătute de soţii lor nu ar trebui să apeleze la poliţişti în miez de noapte şi că ar trebui să aştepte până dimineaţa cu reclamaţiile. Corpul de control al Poliţiei verifică acum dacă şeful IPJ Bacău a încălcat vreun regulament.

Declaraţia scandaloasă îi aparţine lui Vasile Oprişan, şeful Poliţiei din Bacău. Invitat într-o emisiune la postul de radio Mesagerul FM, poliţistul a spus că femeile care primesc o palmă din partea soţilor exagerează atunci când sună la 112 şi nu ar trebui să-i deranjeze pe poliţişti în miez de noapte, deoarece pot aştepta şi până dimineaţa. Este foarte important de menţionat faptul că nu discutăm despre un începător. Vasile Oprişan conduce IPJ Bacău de mai bine de 10 ani, este un poliţist cu experienţă, transmite Digi24.

Declaraţia sa, însă, a deranjat atât de mult încât astăzi dimineaţă şeful Poliţiei, Ioan Buda, a trimis corpul de control la sediul Inspectoratului. Se vor face verificări şi este posibil ca şeful de poliţie să-şi piardă funcția.

Mesajul său contrazice activitatea Poliţiei Române din ultima perioadă, care a transmis în repetate rânduri că vrea să scadă numărul de cazuri de violenţă domestică. Amintim aici introducerea unor noi ordine de protecție provizorii, dar și declarațiile ministrului de Interne care a promis că agresorii vor primi brățari pentru monitorizare. Iată că în tot acest context, vine declarația șefului Poliției din Bacău, care ne transmite că femeile pălmuite nu ar trebui să meargă imediat la poliție, ci să aștepte dimineața.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-04-05Parerea ta...

ANONIM
05 Apr 2019

MANAGEMENTUL POLITIENESC SI JUDICIAR IMPUNE DIN MOTIVE OBIECTIVE CA CA NICI UN POLITIST SAU JUDICIARIST SA NU STEA MAI MULT DE 5 ANI PE ACEIASI FUNCTIE . In cazul de fata cand nici omul nu era potrivit pentru locul mentionat nu se mai poate discuta de nici o perioada.
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
06 Apr 2019

Si la femeia aia de la coaforul PERLA care a fost impuscata impreuna cu alte colege tot asa i s-a spus-EXAGEREAZA..pana a fost impuscata de un psihopat maniac protejat de sefii lui
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine