2019-05-26 00:50


ULTIMA ORĂ: Șeful Jandarmeriei a fost ÎNLOCUIT. Cine preia funcția

 |  23:21
ULTIMA ORĂ: Șeful Jandarmeriei a fost ÎNLOCUIT. Cine preia funcția

Jandarmeria Română are un nou şef începând de miercuri, 15 august. În locul lui Sebastian Cucoş, a fost numit Ionuţ Cătălin Sindile, până acum adjunct. Imputernicirea este pentru 6 luni, potrivit unei informări interne obţinute de Realitatea TV, potrivit jurnalistei Ionela Arcanu.

Sebastian Cucoş a avut deja două mandate de şef interimar al Jandarmeriei. Carmen Dan a trimis la CSAT propunerea pentru numirea lui Cucoş, însă Administraţia Prezidenţială a anunţat că respinge propunerea. AStfel, ministrul de Interne l-a desemnat pe Ionuț Sindile.

IOnuț Cătălin Sindile are 40 de ani și a fost Prim Adjunct al Inspectorului General si sef al Statului Major la Inspectoratul General al Jandarmeriei Romane.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-08-15

Mai multe imagini:
ULTIMA ORĂ: Șeful Jandarmeriei a fost ÎNLOCUIT. Cine preia funcția
zoom


TAGURI: sef, jandarmeria romana, sebastian cucos, ionut sindile
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


TRADATORI DE TARA
15 Aug 2018

SE PISA PE ONOAREA LOR SI TARI . SA RAMINA EI SI PRIMARI CU PENSI SPECIALE , DOCTORI LUI OPREA SI CEI 15 000 DE ABSOLVENTI AI FACULTATI DIN ALEXANDRIA LUI BOMBONICA DRAGNEA
NEGRO
15 Aug 2018

Acest om a fost coordonatorul represiunilor din Piata Victoriei de vineri, 10 august 2018. O noua diversiune pentru romani din partea PSDragnea. Asteptam rezultatelor anchetei, e nevoie de reformarea acestei institutii de forta. Jandarmeria asa cum s-a structurat in ultimii 28 de ani, este de fapt continuatoarea activitatii trupelor de securitate din regimul comunist (de inspiratie sovietica). Trupele MAI (cum erau denumite in vechiul regim) au avut rolul esential in zdrobirea miscarilor de opozitie impotriva ocupatiei ruse in munti, dupa 1948 si in toate celelalte miscari pentru libertate. Ceea ce s-a intamplat pe 10 august in Bucuresti se constituie perfect ca o contiuare a luptelor impotriva visurilor de libertate ale romanilor fata de cei care ne-au confiscat revolutia din 1989 si continua sa ne batjocoreasca din palatele de la Scrovistea, de unde numitul Liviu Nicolae Dragnea a coordonat totul, prin acesti comandanti-slugi . Eu consider ca numirea acelui individ ca sef interimar al institutiei de forta este o noua manipulare, o noua batjocorire a romanilor zdrobiti de acestia, care vineri, 10 ugust 2018 si-a aratat adevarata fata. Numai spiritul de ordine al protestatrilor a impiedicat baia de sange progranata de PSD=ALDE si dusa la implinire de aceste slugi ale puterii actuale.
ROMANIA
15 Aug 2018

de ce nu sunt arestati carmen dan, liviu dragnea ,cucos ,paraschiv, speranta c.?a fost un razboi declansat impotriva unor oameni care demonstrau .de ce au intrat peste ei la ora 23?de ce au folosit gaze lacrimogene ?de ce au pulverizat gazele direct in fata oamenilor?de ce au tras in multime?de ce nu au respectat legitimatiile de presa?cerem desfiintarea jandarmeriei si pana atunci reducerea cu 50% a bugetului .
GENOCID
15 Aug 2018

Acest slugoi , culmea tot din judetul fara librarii TeleMorman(de prosti) a participat la represiunea din Piata Victoriei fiind vinovat de masacrarea protestatarilor pasnici. Dovada ca dictatorul si-a creat o armata de mercenari care sa-l protejeze dupa model nord-coreean.
Random imageUltimele stiri


STARBAG