2020-04-07 11:03

Infracţiunile în care românii sunt “eroi principali”, în presa internaţională

 |  18:47
Infracţiunile în care românii sunt “eroi principali”, în presa internaţională

Ziarelestrăine relatează în ediţiile electronice despre mai multe cazuri în care cetăţeniromâni sunt implicaţi în infracţiuni cu violenţă. Două dintre fapte prezintăromânii drept agresori, iar într-un al treilea caz - un conaţional este victimă.

Unromân a fost arestat în Italia după ce l-a ameninţat cu sabia pe controlorul debilete într-un tren care se îndrepta spre staţiunea montană Brennero (regiuneaTrentino-Alto Adige, nord), informează pagina online a agenţiei Adnkronos.Incidentul a avut loc sâmbătă într-un tren regional care se îndrepta spreBrennero. Un român de 29 de ani, care se pare că era în stare de ebrietate, ascos o sabie după ce controlorul îi ceruse biletul. Un agent al carabinierilorcare se afla în timpul liber a observat scena şi a luat imediat legătura cucolegii. Românul a fost abordat de carabinieri în gară, a încercat să fugă, dara fost imobilizat în scurt timp, fiind arestat şi transferat la închisoarea dinBolzano.

Şi-a înjunghiat clientul

Oprostituată româncă în vârstă de 18 ani a fost arestată în Almeria, fiindacuzată că a înjunghiat mortal un client în vârstă de 25 de ani, tot român,relatează presa spaniolă. Cadavrul bărbatului a fost găsi în dubiţa sa, parcatăîn apropierea unei şosele. Femeia s-a dus la poliţie şi a spus că a rănit unbărbat. Când medicii au ajuns la faţa locului, auconstatat că bărbatulera mort. Femeia, uşor rănită, a fost arestată.

Românjefuit în Cipru

Şaptepersoane au fost date în urmărire de autorităţile cipriote după tâlhărirea atrei cetăţeni români în oraşul Larnaca. Poliţia a anunţat că a emis mandate dearestare pe numele unui cetăţean britanic, Thomas Martin Davis, în vârstă de 53de ani, şi a altor şase bărbaţi de origine arabă suspectaţi de agresarea, vineridupă-amiază, a celor trei români, cărora le-au fost furate autoturismul şibani. Cei trei români au declarat că aranjaseră o întâlnire cu Davies pentruobţinerea unui loc de muncă pentru unul dintre ei. În schimb, ceilalţi şasesuspecţi au venit în locul lui Davies cerându-i românului, care în trecut mailucrase pentru britanic, 6.000 de euro pe care i-ar fi datorat. Suspecţii le-aufurat banii românilor - aproximativ 150 de euro -, telefoanele mobile,documente personale şi autoturismul cu care veniseră.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638936-03-07Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine