2019-08-26 10:48

Instanța a decis: Onțanu rămâne după gratii

 |  22:52
Instanța a decis: Onțanu rămâne după gratii

Primarul suspendat al sectorului 2, Neculai Onțanu, rămâne în arest preventiv pentru încă 30 de zile, a decis joi Înalta Curte de Casație și Justiție, transmite Agerpres.

ÎCCJ i-a respins lui Onțanu o contestație la decizia dată de Curtea de Apel București, instanță care a admis pe 18 mai cererea DNA de prelungire cu 30 de zile a măsurii arestului preventiv pentru primarul suspendat din sectorul 2, în dosarul în care acesta este cercetat pentru luare de mită.

De asemenea, instanța a prelungit arestul preventiv și pentru secretarul Consiliului Local al sectorului 2, Toma Șutru, dar și arestul la domiciliu pentru avocata Loredana Radu, anchetați pentru complicitate la luare de mită și spălare de bani, respectiv luare de mită.

Potrivit DNA, în perioada 2006 — 2007, Neculai Onțanu a acceptat promisiunea unor foloase materiale de la o persoană, beneficiară a unor drepturi litigioase (denunțător în cauză), pentru a facilita procedura de reconstituire a dreptului de proprietate asupra mai multor terenuri ce totalizau 83.500 mp, situate pe raza sectorului 2, în conformitate cu prevederile Legii 18/1991.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-05-26Parerea ta...

Doresc sa comentezMAI VECHI...

Un lemn… deosebit Comedie mare la UNPR, după ce DNA i-a scos doi colți din față, pe Oprea și Onțanu. Sâmbătă s-a ales conducere nouă, dar nu au lipsit osanalele pentru cei… să le spunem căzuți la datorie. „Evident, începând de luni analizăm”, a decretat Steriu, noul președinte al formațiunii. Și a mai spus că „foarte mulți” din partid au propus să REDISCUTE tot, „în toate direcțiile”, inclusiv protocolul cu PSD, dar și să înceapă discuții cu liberalii sau să facă „un al treilea pol” politic ori chiar „de ce nu”, să meargă pe forțele proprii. Și a accentuat, apoi, că trebuie să vadă cât de viabil este protocolul cu social-democrații
27 Mar 2016 |

PUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray