2019-07-24 05:57

Instanţa supremă a decis restituirea la DIICOT a dosarului ROMGAZ

 |  14:42
Instanţa supremă a decis restituirea la DIICOT a dosarului ROMGAZ

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a decis restituirea la DIICOT a dosarului "Romgaz", în care au fost trimişi în judecată fostul ministru al Economiei Adriean Videanu şi omul de afaceri Ioan Niculae. Decizia nu este definitivă

"Restituie la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism, Structura Centrală, Secţia de combatere a criminalităţii organizate, cauza privind pe inculpaţii Niculae Ioan, Videanu Adriean, Mirea Marin, Alesandru Dan-Victor, Palaşcă Viorel, Apan Ioana, Kramer Alpar, Toth Francisc, Stancu Lucian-Adrian, Veza Marius-Leonte, Ionaşcu Lucia şi S.C. Interagro S.A., trimişi în judecată prin rechizitoriul nr. 146/D/P/2010 din 31 mai 2017 al acestei unităţi de parchet. Cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului. Onorariul apărătorilor desemnaţi din oficiu pentru inculpaţii Niculae Ioan, Videanu Adriean, Mirea Marin, Alesandru Dan-Victor, Palaşcă Viorel, Apan Ioana, Kramer Alpar, Toth Francisc, Stancu Lucian-Adrian, Veza Marius-Leonte, Ionaşcu Lucia şi S.C. Interagro S.A., în sumă de câte 230 lei, se plăteşte din fondul Ministerului Justiţiei. Cu drept de contestaţie în termen de 3 zile de la comunicarea încheierii pentru procuror, partea civilă şi inculpaţi. Pronunţată în camera de consiliu, astăzi, 7 iunie 2018", se arată în decizia ÎCCJ, citată de Mediafax.

Este pentru a doua oară când dosarul este reîntors la DIICOT după decizia din 22 ianuarie 2018, atunci cand instanţa a stabilit că rechizitoriul este nelegal.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-06-09Parerea ta...

ANONIM
09 Iun 2018

IAR FREACA TIPARUL CU DOSARELE . UNDE SINT BANI ????????? LASA CA PLATESTE PROSTI . NOI STAM IN SCAUNE BABANE . TRAFICANTUL DE ZIMNICEA FACEA TRAFIC DE TIGARI CU BULGARI . SAU SIFONARI DE CAMIOANE CU BAUTURI DE LA FABRICA
EU ZIC
09 Iun 2018

să DECIDĂ în momentul dinaintea morții celor impricinați!
ANONIM
10 Iun 2018

COMPLICITATEA UNOR JUDECATORI PLATITI BABAN SA APERE CORUPTIA PANA SE PERIMA RESPONSABILITATEA
ANONIM
10 Iun 2018

PROCESELE CIVILE SUNT 93%! CAND SUNT COLECTATI BANII PT RETROCEDARILE FRAUDULOASE ORI LA COMANDA "DECISE" DE UNII MAGISTRATI???
FREACA MENTA
10 Iun 2018

NU SE FACE NIMIC DE CIT SE AMINA . FRATELE LUI CODRUTA ESTE DIRECTOR LA ROMGAZ . FURATI TOATA TARA , MAFIOTILOR
ANONIM
10 Iun 2018

Ce opinie aveți totuși și despre promovarea lui Măldărășanu la echipa de fotbal patronată de Ioan Niculae , în funcția de antrenor la prima echipă, un fost jucător al Rapidului apreciat și de domnul Videanu în vremea în care juca pentru Rapid ?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray