2020-01-29 15:12

Întâlnire între Mapn și Gigi Becali. Ce s-a decis

 |  19:07
Întâlnire între Mapn și Gigi Becali. Ce s-a decis

Reprezentanţi ai Ministerului Apărării Naţionale s-au întâlnit, miercuri, cu patronul FC Steaua, Gigi Becali, căruia i-au prezentat "criteriile după care s-a făcut evaluarea mărcii Steaua, precum şi stadiul procesului de stabilire a taxei de licenţă pentru aceasta", se arată într-un comunicat al MApN.

"Astăzi, 16 martie, la sediul instituţiei, a avut loc o întâlnire între domnul George Becali şi conducerea M.Ap.N., reprezentată de către secretarul de stat pentru relaţia cu Parlamentul, informare publică şi creşterea calităţii vieţii personalului, Otilia Sava şi secretarul general al M.Ap.N., Codrin Munteanu. Temele de discuţie au fost evaluarea brandului «Steaua Bucureşti» şi depunerea documentaţiei pentru procesul de reabilitare şi modernizare a Complexului Sportiv din Ghencea. Reprezentanţii M.Ap.N. au prezentat criteriile după care s-a făcut evaluarea mărcii “Steaua”, precum şi stadiul procesului de stabilire a taxei de licenţă pentru aceasta. La rândul său, George Becali a declarat că FCSB va analiza oportunitatea de a participa la procedurile competitive pentru utilizarea mărcii. În ceea ce priveşte stadionul, Ministerul Apărării Naţionale a comunicat faptul că documentaţia necesară procesului de reabilitare urmează a fi depusă la Compania Naţională pentru Investiţii în cel mai scurt timp. Totodată, s-a reafirmat de ambele părţi necesitatea unui dialog constant, respectând legislaţia în vigoare şi o abordare în sprijinul promovării sportului de performanţă", precizează Secţia de presă a MApN.

CSA Steaua, care aparţine MApN, şi FC Steaua se află în conflict după ce gruparea sportivă a obţinut în instanţă anularea mărcii înregistrate de clubul finanţat de Becali. În urma acestui conflict, FC Steaua a părăsit stadionul din Bulevardul Ghecea şi îşi dispută acum partidele de pe teren propriu la Piteşti. La 22 februarie, Ministerului Apărării Naţionale anunţa că marca Steaua a fost evaluată de un evaluator autorizat la suma de 57.306.150 de euro, adăugând că în perioada următoare va fi stabilit prejudiciul adus prin folosirea neautorizată a mărcii timp de zece ani de către clubul de fotbal patronat de Gigi Becali.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-03-16Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine