2019-10-20 04:18

Intervenţii dramatice de salvare din viscol. Copii scoşi cu camionul din NĂMEŢI

 |  11:41
Intervenţii dramatice de salvare din viscol. Copii scoşi cu camionul din NĂMEŢI

Intervenţii dramatice în mai multe zone din ţară lovite de viscol şi ninsori. În Călăraşi, ambulanţa în care se afla un bebeluş cu febră a rămas în zăpadă. În Brăila, 8 oameni care au rămas izolaţi şi fără alimente au fost salvaţi cu o barcă a poliţiei de frontieră. În Constanţa, doi copii au fost salvaţi cu camionul, iar un bătrân care a suferit un accident vascular cerebral a fost cărat în spate prin nămeţi. Probleme au fost în toate judeţele afectate de ninsori.

Intervenţie contra cronometru în Călăraşi pentru salvarea unui bebeluş aflat în stare febrilă. Ambulanţa care trebuia să îi acorde micuţului primul ajutor a rămas înzăpezită. Salvatorii au intervenit cu o autoşenilată.

La Constanţa un bebeluş de 3 luni cu febră puternică şi un copil de 3 ani cu intoxicaţie au fost preluaţi cu un camion şi transportaţi la spital.

Potrivit România TV, tot în Constanţa, un bătrân din satul Ciobăniţa a fost cărat în spate de salvatori după ce a făcut accident cerebral vascular în propria casă. Omul a fost preluat de o şenilată, până la ambulanţă şi transportat la spital.

În Ialomiţa, o femeie de 77 de ani a fost preluată de Smurd. Femeia se afla în stare gravă şi a fost transportată imediat la spital.

Opt angajaţi la o firmă de exploatare a lemnului au rămas izolaţi şi fără mâncare în Insula Mică a Brăilei. Ei au fost salvaţi de poliţiştii de frontieră, care au intervenit cu o barcă. Muncitorii au fost duşi în siguranţă acasă.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-03-01Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray