2020-08-07 21:42

Inundaţii în Italia

 |  17:10

Valul de precipitaţii care s-a abătut de sâmbătă asupra nordului Italiei a provocat inundarea unei mari părţi din Veneţiaşi evacuarea a circa 200 de persoane în Toscana, unde s-au format torenţi puternici, au anunţat duminică autorităţile locale.

La Veneţia, precipitaţiile puternice şi un vânt din sud au provocat aşa-numitul fenomen de „apă înaltă” (acqua alta), iar 70% din oraş era inundat duminică dimineaţă, nivelul mării fiind la o înălţime de 1,50 metri deasupra nivelului normal. La prânz, apa începuse să se retragă uşor, însă se afla în continuare la o înălţime de circa 1,40 metri.

Cea mai afectată provincie este Massa-Carrara. Numai în localitatea Mass di Carrara, circa 50 de persoane au fost evacuate, iar pompierii au salvat două persoane dintr-o maşină luată de un râu ieşit din matcă.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 639582-08-19Parerea ta...

WRQLKPI
13 Ian 2013

llbzjqb
NEDA-COJOCARU TUDOR
19 Feb 2013

Buna dimineata doamna si domnule, Cu exceptia zonei care este afectata de apele din mare, eu posed solutie tehnica protejata prin 2 brevete de inventie. Alfel spua putem elimina cauzele care produc inundatii din caderea excesiva a apei si totodata reducem investitia cu 50% pe kw, cu microhidocentrale electrice care coopereaza cu Instalatii hidrotehnice pentru prevenirea si diminuarea inundatiilor. Se merita sa realizam pentru inceput un dialog. Tot ce va doriti, T. Neda
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz