2020-02-29 03:11

Ioan Becali, la un pas de a fi eliberat din închisoare

 |  08:54
Ioan Becali, la un pas de a fi eliberat din închisoare

Ioan Becali, la un pas de a fi eliberat din închisoare. Magistrații Tribunalului Constanța urmează să se pronunţe, în cursul zilei de vineri, în privința eliberării condiționate a lui Ioan Becali, condamnat în dosarul transferurilor, transmite Agerpres.

Tribunalul Constanţa trebuie să se pronunțe după ce a judecat contestația procurorilor DNA împotriva deciziei Judecătoriei Medgidia de eliberare a lui Ioan Becali.

Acesta a fost condamnat în dosarul transferurilor, în martie 2014, la 6 ani și 4 luni de închisoare cu executare. Pe perioada detenţiei, Ioan Becali a scris trei cărți, reușind astfel să își reducă pedeapsa cu 90 de zile.

Oamenii legii au emis pe numele lui Ioan Becali un mandat de arestare preventivă, într-un alt dosar penal, procurorii DNA acuzându-l că, alături de Victor Becali și Cristian Borcea, i-ar fi oferit mită judecătoarei Geanina Terceanu, de la Tribunalul București.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-01-22

In legatura cu acest articol...

Inspecţia Judiciară, despre cărțile scrise de deținuți: Pedepse reduse pentru publicarea unor articole în reviste
Parerea ta...

MARIANA
22 Ian 2016

deci, mafiotul ordinar iese din puscarie! da ce carti a scris acest mafiot semianalfabet ca sa poata iesi din puscarie? oare judecatorii nu vad ca in fata lor au un mafiot hot si semianalfabet asa cu e si varusu jiji alt retard fara scoala.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine