2019-12-11 20:55

Ioan Oltean, pus sub acuzare. Trei persoane, reţinute de DNA în dosarul ANRP

 |  17:40
Ioan Oltean, pus sub acuzare. Trei persoane, reţinute de DNA în dosarul ANRP

Trei persoane au fost deja reţinute de procurorii DNA în dosarul retrocedărilor ilegale. Printre cei trei se află şi Sergiu Diacomatu, membru în comisia de despăgubiri ANRP, fost vicepreşedinte al instituţiei.

Şi Cătălin Teodorescu, deputat PNL, este urmărit penal dar nu a putut fi reţinut din cauza imunităţii de care beneficiază.

Conform Digi24, omul de afaceri Ioan Rotaru i-ar fi dat mită de 600.000 de euro lui Ioan Oltean chiar în incinta unei case parohiale.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-11-28Parerea ta...

ANONIM
27 Noi 2015

SISTEMUL POLITIC existent în România, după decembrie 1989, s-a dovedit a fi păgubos, categoric lipsit de capacitatea de a oferi societăţii căile necesare pentru progres. Caracterizarea este redată fidel de remarcile marilor cărturari români valabile şi astăzi, dramaturgul Ion Luca Caragiale nota că: “Partide politice în sensul european al cuvintului, formate de tradiţii sau de interese de clasa noi sau mai recente şi în care programele să se bazeze pe principii sau idei progresiste, nu exista în România” , iar renumitul Octavian Goga scria despre România în 1916 "Ţară de secături, ţară minoră, căzută ruşinos la examenul de capacitate în faţa Europei... Aici ne-au adus politicienii ordinari, hoţii improvizaţi astăzi în moralişti, miniştrii care s-au vândut o viaţă întreagă, deputaţii contrabandişti... Nu ne prăbuşim nici de numărul duşmanului, nici de armamentul lui, boala o avem în suflet, e o epidemie înfricoşătoare de meningită morală”. In Romania ,, Politica este indeletnicirea scarboasa prin care tipi fara nicio profesie ori avortoni ai profesiei lor, se catara acolo unde se deschid robinetele societatii. Posturi bine platite, de unde se pot invarti afaceri de miliarde, consilii de administratie, conecsiuni si reprezentante. Ai tupeu, ai proptele, ajungi si din lichea ce ai fost sau esti, devii omul ce imparte dreptatea, care arbitrezi morala, care reclama sacrificiul suprem.” Iar ,,Democratia este un sistem de exploatare a averilor statului mintind multimile naive prin gadilarea instinctelor primare. Pentru a curma coruptia universala ar trebui o elita de conducatori care sa se sacriifice in interesul permanent al natiunii,. Dar unde sa gasesti asemenea sfinti printre oamenii politici narozi?”
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray