2020-08-08 04:03

Iohannis, ANUNȚ de ultimă oră. Ce se întâmplă cu REFERENDUMUL pe justiție

 |  19:40
Iohannis, ANUNȚ de ultimă oră. Ce se întâmplă cu REFERENDUMUL pe justiție

Klaus Iohannis a declarat, marţi, că este „aproape hotărât” să convoace un referendum pe 26 mai, în ziua alegerilor europarlamentare. Preşedintele a adăugat că mai este nevoie de o analiză profundă, una care de altfel a și început la Palatul Cotroceni.

„Suntem într-o perioadă foarte importantă în care trebuie să consolidăm ceea ce am câștigat, faptul că s-a ajuns politic la acest, eu l-am denumit un accident democratic. Faptul că s-a ajuns la un accident democratic cu un guvern tip proxy, cu un partid care a câștigat pur și simplu niște alegeri și crede că posedă România, arată că ne-am relaxat prea repede sau am crezut prea repede că politica nu ne privește. Istoria de fiecare dată ne-a arătat că ne privește și de câte ori am avut impresia că nu ne privește ne-am trezit cu o dictatură sau ceva similar. Acum nu e prea târziu, dar dacă mai stăm un pic s-ar putea să fi fost prea târziu. Eu sunt aproape hotărât să convoc referendum pentru data de 26 mai, când avem alegeri europarlamentare. Aproape. Lăsaţi-mi o marjă care se datorează nevoii unei analize aprofundate. Nu vreau să fac eu un refrendum pentru ceva anume. Dacă fac referendum. atunci vreau să am parteneri nu numai partidele, probabil mai mult din opoziție, vreau să am parteneri şi societatea civilă, românii care îşi doresc să dea un semnal clar. De o săptămână încoace lucrăm foarte, foarte intens”, a declarat Klaus Iohannis.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-03-20

GALERIE MEDIA
Parerea ta...

APă DE PLOAIE!
19 Mar 2019

În primul rând, referendumurile NU sunt/n-au fost băgate în seamă, din pricina faptului că-s CONSULTATIVE, FACULTATIVE, nu au regim de obligativitate, scrie în Constituția aia făcută EXPRE pentru mafioți! Au băgat chestia asta ca, măcar din pricina asta să se prezinte lumea la vot ca s-o ia din nou în bot! Syctirrrr tuturor politicienilor! AU FĂCUT DOVADA CĂ-S ANTI-ROMÂNI. PUNCT.
ANONIM
19 Mar 2019

Acest referendum va fi ACTUL DE DECES AL ORGANIZATIEI MAFIOTE ANTI-ROMANESTI SI ANTI-EUROPENE psd-alde. Mafia psd-alde LA PUSCARIE IAR DICTATORUL LA BELU.
ANONIM
20 Mar 2019

Ce atata graba.....doar nu o sa obosească Sterpul....
ANONIM
20 Mar 2019

Ce atata graba.....doar nu o sa obosească Sterpul....
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz