2019-09-21 01:37

Iohannis, APEL către PSD: ”Legile Justiției trebuie ÎMBUNĂTĂȚITE”

 |  20:15
Iohannis, APEL către PSD: ”Legile Justiției trebuie ÎMBUNĂTĂȚITE”

Lovitură pentru PSD-ALDE care tot încearcă să facă modificări controversate în legile justiţiei: trebuie schimbate şi îmbunătăţite, a spus vineri clar preşedintele Klaus Iohannis.

Şeful statului aşteaptă să fie votate de parlamentari şi când vor ajunge pe biroul lui de la Cotroceni a promis că o să le studieze foarte atent. Pachetul de legi a fost declarat parţial ilegal de Curtea Constituţională, comisia parlamentară specială l-a adaptat, deputaţii le-au votat deja în grabă acum trei zile, iar săptămâna viitoare este rândul senatorilor. Opoziţia a anunţat însă că va contesta şi această nouă formă la Curtea Constituţională.

„Am aşteptări să îmbunătăţim legile până când sunt bune şi satisfac nevoile societăţii româneşti. Nu o să intru în detalii astăzi, dar intenţionez, în momentul în care aceste legi ajung la mine - fiindcă niciuna nu a ajuns până acum instituţional la mine -, să fac o primă analiză, să fac o declaraţie publică de intenţie şi atunci o să vă spun un pic mai concret ce părere am despre anumite demersuri, despre anumite articole şi ce voi face eu, în definitiv, cu aceste legi, fiindcă în prima etapă am mai multe opţiuni care pot fi luate în vizor”, a declarat preşedintele Iohannis.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-03-23Parerea ta...

Z
24 Mar 2018

Să fie DREPTE ca LUMÂNAREA : să poți trage cu PUȘCA !!!
ANONIM
24 Mar 2018

LEGI SCHIMBATE SI IMBUNATATITE PENTRU BINELE CUI...............????? CINE SA LE IMBUNATATEASCA ......??? MAFIOTII SI BANDITII CARE AU CAPTURAT RO DUPA 1989, EI FAC LEGI PENTRU BINELE LOR, CU RISCUL DISPARITIEI NATIEI ROAMANE.............
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray