2019-12-15 17:10

Iohannis, ATENȚIONĂRI și CERERI publice pentru Guvern: ”Ce aveți de gând? Mai aveți bani?”

 |  18:22
Iohannis, ATENȚIONĂRI și CERERI publice pentru Guvern: ”Ce aveți de gând? Mai aveți bani?”

Într-o declarație susținută la Palatul Cotroceni, șeful statului, Klaus Iohannis a vorbit despre absorbția slabă a fondurilor europene și a cerut public Guvernului să lămurească problema Pilonului 2 de pensii.

”Fondurile europene: o atentionare pentru guvernul Romaniei. Noi dispunem de fonduri europene de 31,3 mld euro, din acesti bani pana acum am folosit 4,9 mld euro, 15,8%. E important de stiut ca perioadele sunt pe 7 ani, am trecut de jumatate si nu am folosit nici macar 5 mld, aceste date sunt date oficiale de pe site-ul comisiei europene si de la Guvern.

In dorinta de a prezenta exact, am cautat cele mai noi date. Ultima postare gasita pe vreun site este din 2 febr, nu stiu de ce Guvernul nu publica date la zi, poate se ascunde ceva, poate au avut alta treaba.

Fondurile europene se compun din 2 categorii mari: de coeziune pentru dezvoltare, fonduri pentru agricultura si altele mai mici. Pentru coeziune avem 23 mld, pentru polictica agricola, un pic mai in detaliu pentru coeziune.

E foarte tarziu. Aceste proiecte trebuie elaborate, in anasamblu atentionarea mea vine: guvernul tb sa se ocupe mai intens, mai mult, sunt bani care tb folositi pentru dezvoltarea Romaniei, ar fi pacat sa nu folosim

Pensii, se discuta de cateva zile despre pilonul 2, din pacate cei de la PSD se contrazic, ba se suspenda, ba nu suspenda, ba e asumat, ba nu, o harababura totala. Lumea isi pune intrebarea: de ce s-a creat aceasta harababura: nu s-au inteles intre ei, greu de crezut. Acesti bani vor fi folositi in alta parte. Ei tb sa ne dea un raspuns. Cred ca guvernul si psd tb sa raspunda public, clar, documentat: ce aveti de gand cu pilonul 2, clar, raspicat. Si 2: aveti, mai aveti bani pentru pensii si salarii pana la sfarsitul anului?” a declarat Klaus Iohannis.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-05-22Parerea ta...

CHIRIACHITA
22 Mai 2018

Epic !
TRADATORI DE TARA
22 Mai 2018

UN FLEAC , V-AM CIURUIT . RECHIZITIONEAZA BANI SI ECONOMIILE CETATENILOR , FIRMELOR . SE REZOLVA TOT . LE DA LA SENATORI , PARLAMENTARI , DOCTORILOR LUI OPREA , ARMATEI , PRIMARILOR , PENSI SPECIALE . LA FEL AU FACUT IN CIPRU SI GRECIA LUI TARICEANU . UN FLEAC V-AM CIURUIT .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray