2019-10-22 09:39

VIDEO Iohannis: Cei de la PSD au doar impresia ca ei conduc Romania

 |  22:05
VIDEO Iohannis: Cei de la PSD au doar impresia ca ei conduc Romania

Klaus Iohannis a avertizat guvernul că trebuie să dea bani mai mulți la instituțiile ce țin de securitatea națională, nu doar la MAPN. Reacția președintelui vine după ce Liviu Dragnea, președintele Camerei Deputaților, a anunțat, după întâlnirea cu premierul Sorin Grindeanu și miniștri, că toate bugetele instituțiilor de forță, adică ale serviciilor secrete, DNA, vor fi mișcorate.

”Eu aștept să avem un proiect de buget. Aparent am avut unul, apoi s-a reluat discuția. Când ne vor spune acesta e bugetul, îl vom analiza. Un punct extrem de important va fi bugetul pe securitatea națională și asta nu înseamnă doar armata, ci și serviciile secrete, forțele MAI. O să mă uit cu foarte, foarte mare atenție. Nimeni nu are voie să se joace cu securitatea națională, indiferent de jocurile politice, nici cei care au impresia că ei conduc acum lucrurile. Dacă intrăm în zona de revanșardisme politice, de tăieri de bugete, numai să arătăm cine are ultimul cuvânt, am face o mare, mare eroare. O să analizeze cu foarte mare atenție toate bugetele pe toate instituțiile care se referă la securitatea națională.”, a spus Klaus Iohannis.

ÎNREGISTRAREA VIDEO A DISCURSULUI PREȘEDINTELUI (minutul 08.22)


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-25

GALERIE MEDIA
Parerea ta...

POIENARU RICHARD
25 Ian 2017

Nu asa zicem si noi ! Romania este condusa de dumneata si kodruta Faceti amandoi dosare penale la opozanti mintiti cu nerusinare sunteti aroganti mai ales mata sunteti dispretuitor mincinos Crezi ca daca ai fost ales asa pe facebook nu poti cadea de acolo Ai grija grofule hot si falsificator ca te dam jos de acolo urgent daca nu ti bagi mintile in cap!
ROMAN SRGIU
27 Ian 2017

Noi am propune ca pe buletinul de vot sapui poza dumitale si akodrutei si sa spui asa ; sunteti de acord ca eu si kodruta sa facem in continuare dosare politice celor din opozitie ?Sunteti de acord caaceste dosare sa fie cu denuntatori platiti?Sunteti de acord ca eu iohanis sa incalc constitutia cum am facut si pana acum? Sunteti de acord ca eu sa jignesc sefii celor 2 camere ale parlamentului parlament ales de popor cu 80 lasuta? Sunteti de acord ca eu sa dispretuesc poporul sa fiu arogant si nesimtit?Sunteti de acord ca eu sa manevrez justitia in favoarea mea si a lui KARMEN A MEA in privinta caselor furate si a copiilor vanduti pentru organe?Sunteti de acord ca eu sa am schelete in dulap (vezi ADAMESCU BINOMUL COLDEA)?sUNTETI DE ACORD CA EU SA DAU FOC LA CLUBURI CA SA ARDA COPII SI APOI CA PUN GUVERNULmieu? ASTA SA SCRIE PE BULETINUL DE VOT !
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray