2019-10-18 22:20

Iohannis face ANUNȚUL: Când va decide asupra REVOCĂRII lui Kovesi

 |  21:07
Iohannis face ANUNȚUL: Când va decide asupra REVOCĂRII lui Kovesi

Președintele Klaus Iohannis a venit cu noi informații privind revocarea Laurei Codruța Kovesi. O decizie ar putea fi luate după sărbători.

”Nu cred că este neapărat nevoie să am o discuție personală pe această chestiune, fiindcă solicitarea de revocare a fost făcută de ministrul Jusiției, iar documentele sunt anexate la cererea de revocare, avizul CSM și cred că trebuie să lucrăm de data aceasta pe baza documentelor care ne sunt puse la dispoziție și au ajuns instituțional la mine toate documentele. Decizia va fi luată după Sărbători”, a declarat Klaus Iohannis, citat de Antena3.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-04-06Parerea ta...

ANONIM
06 Apr 2018

dupa sarbatorile de iarna?
TRADATORI DE TARA
07 Apr 2018

CUMETRE CAM FRECI MENTA MULT . UITE ASA SE FACE EURO 6 LEI PINA LA TOAMNA .
FANE DE LA IMPINS VAGOANE
07 Apr 2018

AR FI TIMPUL SA MAI LASI DRACU CALATORIILE SI SCHIUL . PASTELE TAU A TRECUT , DECI E APROAPE TIMPUL SA FACI CEVA PENTRU TARA . CIUMA ROSIE TE LUCREAZA DIN GREU DECI FA CEVA PINA NU I-TI DESFIINTEAZA ASTIA TOATE ATRIBUTIILE .DACA MAI VREI O DATA , ARATA CA MERITI , NU TE LASA DESFIINTAT DE MAFIOTI GEN DRAGNEA , TARICEANU , HUNOR .
ANONIM
07 Apr 2018

NU-I NICI O DEOSEBIRE INTRE ACEST SAS IMPUTZIT CARE FACE PE INTERESANTUL SI GRAGNEA TARICEANU HUNOR BASESCU CIOLOS&CO TOT I SUNT NISTE O PORCI NENOROCITI CARE NU SE MAI POT OPRI DIN FURAT SASUL PE LANGA CA E HOTZ E SI NEGUSTOR DE COPII BINEINTELES COPII ROMANI. NU LE-AR MURI MULTI INAINTE CA AU AJUNS ROMANII IN PRAGUL DISPERARII TOTI AR TREBUI GAZATI FARA EXCEPTIE
FREACA MENTA
07 Apr 2018

BAI NEAMULE ; DACA MERGI IN COTROCENI PARCARILE DIN JURUL LUI DAR SI DE LA LEU , SUNT PLINE CU MASINI ALE ANGAJATILOR DE LA COTROCENI , DAR SI SPRE TRAFIC GREU SAU ACADEMIE . INSEAMNA CA GINDESC CU SUTELE IN PALAT
TRADATORI DE TARA
09 Apr 2018

ASTEPTA PASTELE CAILOR LA MOGHIOROSI , CARE NE CONDUCE PRIN FANARIOTI LOR
ILIE DE LA SCULARIE
09 Apr 2018

Domule presedinte ,parerea mea este sa intirziati cit mai mult revocarea , ca asa poate o sa desfiintati DNA-ul o data cu revocarea.! la cate informatii apar zilnic.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray