2020-02-21 21:28

Iohannis îl ia la ROST pe Dragnea: ”Cine știe ce ÎNȚELEGERI secrete face acolo cu EVREII”

 |  16:27
Iohannis îl ia la ROST pe Dragnea: ”Cine știe ce ÎNȚELEGERI secrete face acolo cu EVREII”

Președintele Klaus Iohannis și-a exprimat joi nemulțumirea față de vizita pe care o face premierul Dăncilă și șeful PSD, Liviu Dragnea în Israel. Șeful statului a precizat că cei doi nu s-au consultat cu el înainte de plecare și a comentat acid secretomania acestei vizite.

”Aceasta vizita pe care o face premierul si presed Camerei Dep are cateva ciudatenii, nu au venit la discutii, a venit in numele si pentru Guvern, nu pentru Romania. M-a ingrijorat secretomania, n-am mai pomenit ca un premier sa plece intr-o vizita externa si sa anunte cu o seara inainte fara sa anunte agenda. Mai mare secret cu vizita presed Camerei, nu stiu care sunt dedesubturile acestei abordarile, cine stie ce intelegeri secrete face el acolo cu evreii, sper ca dupa revenire sa aiba bunul simt sa explice ce au facut acolo” a declarat Klaus Iohannis la Bacău.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-04-26Parerea ta...

LEVST.
26 Apr 2018

...semn ca malai-mare este a cinsh'pea roata la carutza, ca este considerat umplutura...Iar cand se intoarce dragnea, precis, vine direct la usa ta... sa vada daca tot mai esti acolo!
LEVST.
26 Apr 2018

iar intelegerea 'secreta" trebuie sa fie legata de exterminarea ultimilor nazisti, din Romania!
ANONIM
26 Apr 2018

Prosteala asta a fost initiata de dl Iohannis si clica sa''cea plina de ura'' atunci cand in zeflemea nu a invitat nici un oficial PSD latribuna oficiala de la arcul de tiumf de 1 dec Cine seamana vant culege .....Dar culmea e ca atunci cand a venit la tribuna actrita Maia MORGHESTEN a u fugarit o si pe ea fiind banuita ca nu este iohanista Deci cemai vreti..? nu este clar ce minte de sasalau are omoiul
ANONIM
26 Apr 2018

Nazistii lui IOHANNIS simt ca ceva nu e in regula (uite unul aici ..indignat) SI MAI SUNT SI CEI CARE AU DAT ROMANII AFARA CU CONCURSUL SASALAULUI PALMIER ,DIN CASELE LOR case trcute apoi in patrimoniul acestei organizatii naziste Tot nazisti din astia au facut si reparatii kapitale la aeroportul din Sibiu palmierul dandu le lucrarea fara nici o licitatie Lucrarile au fost facute la pret dublu si in bataie de joc Lucrul acesta va fi subiect de ancheta cat de curand domnule sas,pentru ca este un act de tradare si batjocura la adresa poporului Roman
ANONIM
26 Apr 2018

IA CUM ISI DA ARAMA PE FATA HERR HAUPTSTURMFUHRER IOHAIS SINGUR A RECUNOSCUT CA E NAZI CAND A DECLARAT CA ESTE CONTINUATORUL '''GRUPULUI ETNIC GEERMAN'' ORGANIZATIE NAZISTE DIN SIBIU ..DIN ZONA SIBIULUI CU IMPREJURIMI APROXIMATIV 2000 DE VOLUNTARI SASI TINERI AU PLECAT IN GERMANIA FIIND PREGATITI PENTRU TRUPELE SS CAP DE MORT DUPA RAZBOI UNII S-AU REFUGIAT IN SUA TOTI SASII DIN ROMANIA AU FOST NAZISTI
LEVST.
26 Apr 2018

dupa postarile ulterioare, se pare "ca ma crede cineva" cel putin 4, dar sa zicem ca Anonim este una si aceiasi persoana, insa -suta la suta- sunt mii si mii care inteleg acest lucru, ca malai-mare nu a fost "scoborat cu harzobul din ceruri", el a fost propulsat de interese mari si bine organizate, tocmai si pentru acest motiv, diaspora a fost atat de bine infiltrata si atat de frumos trasa in piept, individul ESTE un agent al unor interese straine( austro-germane) dar si al fostei nomenclaturi comuniste si al aripei retrograde a securitatii, care sunt jurati sa termine Romania, decat sa piarda el, chiar si moral...Asa ca chestia cu "tampenia" este ca si cu funia in casa spanzuratului..
LEVST.
26 Apr 2018

numai ca acest malai-mare este lent(specific bovinelor) el nu se grabeste sa faca un lucru bun, iar cand este impins sa o faca se retrage sub diverse motive, cel mai recent este cazul cu Comisia de la Venetia, el a refuzat sa o faca (desi era obligat prin lege), sperand ca nimeni nu o va mai face, si -astfel- Romania va fi (si mai repede) distrusa, insa la modul legal, asta este ipostaza in care vrea el sa pozeze cat mai des...despre sasi, indubitabil ca au avut un cult al muncii bine facute, insa s-au tinut izolati, nu au vrut sa impartaseasca aceste valori cu romanii(si restul) tocmai pentru a nu le da acestora sansa sa se ridice prea repede, si astfel- la momentul oportun- ei sa nu poata prelua conducerea...Iar -la zi- acestia ar trebui sa fie primii care-l denunta pe malai- mare(macar ca incompetent) , insa ei nu o fac pentru ca toti au acelasi ideal, preluarea Romaniei(vanzarea spre austro-germani, adica terminarea natiei romane), insa daca nu reusesc, va fi vai de ei, nu numai romanii dar si altii, ii vor scoate din tara, in suturi, si oricat se vor mai milogi sa fie reprimiti, nu li se va mai da nicio sansa...
ANONIM
27 Apr 2018

oare ce firma evreiasca pune panourile informative pe autobuzele ratb?
PIMPICAL
27 Apr 2018

Este o exprimare "demna" de posesorul unui vocabular de cca.200 cuvinte, vorba lui Ivanciuc ... desigur, mai "ezista" cur.r.cu.vele portoka.ka.nii care isi folosesc limba la lustruit bucile immense ale personajului in discutie ... spor total la lins !
LEVST.
27 Apr 2018

Iohannis atacat în The Jerusalem Post Ziarul israelian de limba engleză The Jerusalem Post... Articolul este semnat de Radu Golban, doctor în economie, cetățean român și german” și editorialist pentru (publicația românească) Cotidianul. În acest material, intitulat „De ce președintele României refuză să mute ambasada la Ierusalim”, autorul aduce acuzații grave împotriva șefului statului, despre care spune că este „un politician care a făcut, direct sau indirect, eforturi de a rescrie istoria nazistă”, care ignoră legile internaționale, un ipocrit, dezinteresat de un parteneriat solid cu Ierusalimul.__----__tare, dar cam adevarat!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine