2020-06-01 09:17

Iohannis INTERVINE de urgență: ”DEMISIILE tuturor celor care au greșit!”

 |  23:26
Iohannis INTERVINE de urgență: ”DEMISIILE tuturor celor care au greșit!”

Președintele Klaus Iohannis transmis un mesaj de ultimă oră, vineri noapte legat de tragedia din Caracal. Șeful statului cere un raport complet în ședința CSAT și demisiile tuturor celor care au greșit.

”Demisiile tuturor celor care au gestionat greșit cazul de la Caracal, cu urmări atât de dramatice, sunt obligatorii. Pentru garantarea siguranței românilor și pentru a preîntâmpina situații similare, demisiile nu sunt însă nici pe departe suficiente. Cât timp corupția, incompetența, promovarea pe alte criterii decât profesionalismul vor fi încurajate de unii decidenți politici, întreaga societate va avea de suferit. Pentru ca astfel de drame precum cea de la Caracal să nu se mai repete, este esențială și eliminarea acestor cauze profunde care au făcut-o posibilă. Am cerut ministrului de interne și directorului STS ca cercetările legate de acest caz extrem de grav să fie desfășurate cu maximă celeritate și la ședința CSAT de marți aștept să-mi prezinte un prim raport asupra acestui caz” scrie președintele Klaus Iohannis pe pagina sa de Facebook.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-07-26

In legatura cu acest articol...

Șeful demis al Poliției Române, despre CRIMA din Caracal: Procurorul NU a fost de acord ca polițiștii să intervină FĂRĂ MANDAT

ULTIMA ORĂ: REVOLTĂ la Caracal în fața casei CRIMINALULUI. Poliția și jandarmii, ATACAȚI cu pietre și ouă

Ultimele cuvinte ale Alexandrei, fata de 15 ani UCISĂ de psihopatul din Caracal: "Vine, vine..."

Băsescu a RĂBUFNIT după tragedia din Caracal: ”Ce face Poliția e JENANT!”

Ministrul Apărării, CERERE de ultimă oră. Ce planuri are cu STS

ULTIMA ORĂ: Ministrul de Interne l-a DEMIS pe șeful Poliției Române

Dăncilă cere demisia șefului Poliției Române, Ioan Buda, după crima din Caracal
Parerea ta...

OVIDIU
27 Iul 2019

Pana acum a stabilit cineva cu certitudine ca fata se afla in casa respectiva? Analizele ADN pot dura saptamani, asa ca nu inteleg cum se pronunta toti si mai ales seful statului care ar trebui sa lase puterea judecatoreasca sa-fi faca datoria. Sa lase naibii campania electorala pe spatele unor victime a unor infractiuni.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine