2020-02-26 00:45

Iohannis intervine în SCANDALUL momentului: ”Îi SOMEZ pe guvernanți să își revină”

 |  20:45
Iohannis intervine în SCANDALUL momentului: ”Îi SOMEZ pe guvernanți să își revină”

Președintele Klaus Iohannis trage un semnal de alarmă privind declarațiile contradictorii din ultimele zile ale guvernanților privind suspendarea Pilonului II de pensii. Șeful statului îi somează pe cei din Guvern să se decidă și să aducă lămuriri în această problemă.

”A părut un pingpong de declarații, ba se naționalizează, ba nu se naționalizează, este foarte îngrijorător...această abordare e la limita unei guvernări diletante foarte toxice și îi somez pe guvernanți să-și revină, să-și clarifice care este intenția lor legată de pilonul 2.

Sunt bani privați, banii oamenilor care contribuie la pilonul 2 și nu poți să te joci cu așa ceva...aici avem de-a face cu o chestiune care trebuie clarificată și planificată pe termen lung, nu plătește nimeni contribuție la pensie ca să primească banii a doua zi...riscul mare e ca oamenii să piardă încrederea în sistemul de stat de pensii.

Sunt banii românilor care au contribuit la pilonul 2, așa nu se poate, e nevoie de o clarificare fermă, în sensul că PSD nu se atinge de acești bani și lucrurile se pot clădi mai departe.

Consultări se pot face, dar aici este nevoie de o clarificare din partea celor din PSD, ei au venit cu toate aceste dezinformări.

Acest pilon a fost proiectat, s-a creat legislația și oamenii au început să plătească, crezând că vor beneficia de o pensie suplimentară...dacă după câțiva ani schimbă cineva principiul și legislația, totul se duce de râpă” a declarat Klaus Iohannis.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-05-21

GALERIE MEDIA
Parerea ta...

ANONIM
22 Mai 2018

Ar fi cazul sa isi revina acest palmier STERP....sa nu mai pornească din călcâie ( naziștii nu sunt agreați!) Si sa nu mai fie arogant ....se vede si simte ca este GOL.. o nulitate politică și o marionetă a serviciilor
ANONIM
22 Mai 2018

Ar fi cazul sa isi revina acest palmier STERP....sa nu mai pocnească din călcâie ( naziștii nu sunt agreați!) Si sa nu mai fie arogant ....se vede si simte ca este GOL.. o nulitate politică .....o marionetă a serviciilor
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine