2019-10-18 04:24

Iohannis, IRONII la adresa lui Dragnea: ”Are fricile, obsesiile și coșmarurile unui DICTATOR”

 |  19:05
Iohannis, IRONII la adresa lui Dragnea: ”Are fricile, obsesiile și coșmarurile unui DICTATOR”

Preşedintele Klaus Iohannis a vorbit, la Sibiu, despre tentativa de asasinare care l-ar fi vizat pe Dragnea, spunând că liderul PSD „are fricile, obsesiile şi coşmarurile unui dictator”.

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, înainte de a intra la şedinţa Biroului Executiv al PNL, care are loc la Sibiu, că Liviu Dragnea ”are fricile, obsesiile şi coşmarurile unui dictator”. 

Întrebat dacă a primit informaţii în ceea ce priveşte o tentativă de asasinat a preşedintelui Camerei Deputaţilor, Iohannis a răspuns: ”Nu am auzit niciodată despre aşa ceva, dar cum s-a vehiculat la televizor, mi s-a părut că omul deja are fricile, obsesiile şi coşmarurile unui dictator”.

Întrebat, de asemenea, dacă se referă la Liviu Dragnea, Iohannis a răspuns afirmativ.

Liviu Dragnea declara că a existat o tentativă de asasinat la adresa sa, patru cetăţeni străini venind în România cu acesta scop, la iniţiativa unui om celebru în lume.

"Am avut anul trecut o tentativă, în aprilie. Nu vreau să povestesc, pentru că nu este cazul. Au venit patru străini în România, cazaţi la Athenee Palace, mă rog am scăpat. Dar asta nu înseamnă că o să îmi iau pază. Da (au ajuns la mine- n.r.)", a declarat Liviu Dragnea, la Antena 3.

Preşedintele PSD spunea că ştie cine e în spatele acţiunii, dar nu a făcut public numele.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-08-24Parerea ta...

ANONIM
24 Aug 2018

Tu nu ai nicio frica nataraule pentru ca te pazesc ai tai sppisti ca pe o curva de lux Cum sa ti fie frica , chiar daca esti un criminal si ai sacrificat copilasi romani pentru organe si ai dat foc la COLECTIV
ANONIM DEMENT
24 Aug 2018

Puscariasul draknea condamnat la 3ani si 6 luni cu executare in prima instanta pentru furt din banii de hrana a copiilor orfani din TeleMorman (de prosti ) , anchetat de OLAF pentru furtul a 21 milioane euro bani europeni ,si anchetat pentru trecerea bratului Belina in proprietate privata ESTE MODELUL TAU DE VIATA ? SUNT SIGUR CA SI TU ESTI TOT PENAL CU TOT NEAMUL TAU SPURCAT DE CIUMAT ROSU SI SCHIZOFRENIC.
PESEDISTILOR
24 Aug 2018

pentru dat foc la colectiv si pentru sacrificare de copiipentru organe trebuie sa aveti dovezi daca nu institutiilestatului trebuie sa se auto sesiseze si sa va cheme in instanta daca nu sa platiti
IOHANNIS FOKISTUL
25 Aug 2018

Aparjolit 64 de copii fara sa clipeasca din ochii sai de mare pork nazist
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray