2019-10-15 16:49

UPDATE. IOHANNIS l-a liniştit pe MACRON. Preşedintele Franţei vine în România

 |  11:43
UPDATE. IOHANNIS l-a liniştit pe MACRON. Preşedintele Franţei vine în România

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, vineri, la Bruxelles, după o întâlnire bilaterală de aproximativ o jumătate de oră cu omologul său francez, Emmanuel Macron, că a discutat "foarte pe scurt" şi despre criza politică din România, dându-i asigurări acestuia că ţara noastră este stabilă şi că nu este "o problemă" în faptul că se schimbă Guvernul.

UPDATE 13.34 Preşedintele Franţei a acceptat invitaţia lui Klaus Iohannis de a vizita, în perioada următoare, România, a anunţat, vineri, ambasadorul României la Paris, Luca Niculescu.

UPDATE 13.02 "Am avut o primă întâlnire așezată, bilaterală, cu președintele Macron. Am abordat, într-un timp foarte scurt, multe teme foarte importante pentru noi, pe colaborare și bilaterală, și în formate europene. Am discutat despre colaborări, de exemplu, pe Schengen. Am discutat despre colaborarea pe care o pregătim pentru sezonul cultural. Am discutat despre mult vehiculata directivă pe detașarea muncitorilor", a afirmat Iohannis.

Totodată, Iohannis a precizat că a convenit cu Macron să lucreze împreună pentru a întări formate europene. "Am convenit să lucrăm împreună pentru a întări formate europene. Am propus, printre altele, ca proiectul bugetului zonei Euro propus de președintele Macron să fie deschis și pentru alții, de exemplu pentru noi, care acum nu suntem membri în zona Euro, dar avem acest obiectiv și suntem interesați să colaborăm din timp pe acest proiect. Pe scurt, o întâlnire foarte bună", a arătat Iohannis.

"Eu îi asigur pe toţi cu care mă întâlnesc că România este stabilită şi chiar dacă în momentul de faţă se lucrează la formarea unui nou Guvern nu afectează procesele în care este implicată România", a spus preşedintele. El a precizat că acest subiect a fost discutat "foarte pe scurt": E important să spun partenerilor de discuţii că suntem o ţară stabilă. Nu e o problemă dacă se schimbă Guvernul".


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-06-23Parerea ta...

CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
23 Iun 2017

in realitate discutia Macron-Johannis...MACRON-Cum naiba faceti acolo in Romania sa aveti liniste cu teroristii?la noi tot Parisul este praf si pulbere JOHANNIS-Noi nu mai avem niciun terorist aici sunt toti plecati in PANAMA,DUBAI,BRAZILIA,MONACO...A mai ramas o gascutza pe la Olt-Dolj-Tele-Morman(DRAGNEA&FRiENDS) dar ne ocupam de ei chiar acum Concluzia VREI SA SCAPI DE TERORISTI?..E FOARTE SIMPLU LE DAI AFACERI PRIN PANAMA si BRAZILIA...POTI SA INCERCI SI PRIN IRAK DAR NU MAI PUNE NICIUNUL BOTU,S-AU PRINS DE SMEKERIE
MARINELU
23 Iun 2017

Paltonul din Carpati - noul lider al UE.
SARKOZY-CLINTON
23 Iun 2017

din emailurile puse pe internet de Guccifer apar chestii interesante in legatura cu cele 3sute de tone de aur si 5sute de tone de argint furate din Libia de cuplul sarkozy-clinton,se pare ca au fost folosite de bancheri pentru a cumpara voturi la recentele alegeri din Franta si acum cu ghilimele"Etienne Davignon, fost președinte și membru Marcant al grupului Bilderberg, conduce “Friends of Europe”, în timp ce alt membru marcant al Grupului Bilderberg, Carl Bildt, conduce “European Council of Foreign Relations” Observați că GEORGE SOROS, şi el un Bilderberg (a participat la 5 reuniuni a Grupului Bilderberg între 1990 şi 2004), e implicat atât la “Friends of Europe” unde este finanțator și stakeholder cât și la “European Council of Foreign Relation” Primul Ministru al României, Dacian Julien Cioloș este membru al organizației “Friends of Europe” Președintele României, Klaus Werner Iohannis este membru al organizației “European Council on Foreign Relations” (Iohannis a negat spunând că lui doar i s-a propus şi că va fi bucuros şi mândru să devină membru după ce-şi va încheia mandatul – asta deşi poza apartenenței sale la eCFR ( ştearsă rapid după dezvăluirile din presă), trona chiar pe site-ul organizației."SURSA Fluierul.ro: Structura Relațională dintre “Grupul Bilderberg” și organizațiile subordonate lui: “Friends of Europe” și “European Council on Foreign Relations”
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray