2020-03-29 04:11

Iohannis, MÂNDRU de numirile la șefia Parchetelor: ”Sunt foarte buni!”

 |  16:43
Iohannis, MÂNDRU de numirile la șefia Parchetelor: ”Sunt foarte buni!”

Președintele Klaus Iohannis susține că cei trei candidați propuși de ministrul Cătălin Predoiu la șefia Parchetului General, DNA și DIICOT, pe care el i-a numit joi, sunt foarte buni, iar avizul CSM - negativ pentru Gabriela Scutea și Giorgiana Hosu - a fost "parțial destul de superficial".

Iohannis a făcut aceste declarații la Bruxelles, întrebat de jurnaliști de ce nu a ținut cont de avizele negative ale Secției pentru procurori a CSM pentru numirea Gabrielei Scutea la șefia Parchetului General și a Giorgianei Hosu la șefia DIICOT.

El a spus că a semnat înainte de a pleca la Bruxelles decretele de numire a Gabrielei Scutea, Giorgianei Hosu și Crin Bologa la șefia Parchetului General, DIICOT și DNA, apreciind că cei trei procurori i-au fost propuși de ministrul Justiției "după un proces de selecție foarte bine organizat, foarte corect și transparent" și că "numărul foarte mare de candidați arată că a fost o competiție deschisă".


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-02-21

GALERIE MEDIA


In legatura cu acest articol...

Alegerile ANTICIPATE, sub semnul întrebării. Ciolacu îi RĂSPUNDE președintelui Iohannis: ”Vrei să te faci de râs? Treaba ta!”

Președintele Iohannis, CERERE de ultimă oră pentru PSD: ”Să-și reconsidere punctul de vedere!”
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine