2019-11-19 02:54

Iohannis, mesaj pentru Guvern după AVERTISMENTUL din Parlamentul European

 |  22:31
Iohannis, mesaj pentru Guvern după AVERTISMENTUL din Parlamentul European

La o zi după ce Guvernul Dăncilă şi PSD au fost ţinta unor critici fără precedent din partea prim-vicepreşedntelui CE Frans Timmermans, preşedintele Klaus Iohannis face un apel la unitate, tocmai în perspectiva preluării şefiei CE de către România.

"În aceste timpuri în care tendinţele de dezbinare devin puternice, noi trebuie să rămânem uniţi. România şi Germania împărtăşesc o viziune comună cu privire la proiectul european, întărită de spiritul profund proeuropean al societăţilor noastre. Ne aflăm la câteva luni de prima preşedinţie UE şi vă asigur de angajamentul ferm pentru consolidare, pentru Europa, deşi se prefigurează multe provocări, suntem hotărâţi să le facem faţă şi să contribuim cu soluţii eficiente pe scena internaţională", a afirmat Klaus Iohannis, la discursul ţinut cu ocazia Zilei Germaniei, care se sărbătoreşte pe 3 octombrie. 

"Ne bucurăm să putem conta pe sprijinul Germaniei, un reper al construcţiei europene, un partener care ne-a susţinut constant eforturile de integrare, iar preşedinţia română a UE va contribui la o strânsă colaborare cu Germania", a mai declarat şeful statului.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-10-02Parerea ta...

ANONIM
03 Oct 2018

Tendinte de dezbinare ai tu cu vandutii tai !
OK
03 Oct 2018

Dezbinare normal ca exista intr-o tara in care puscariasii fac legi pentru mafia psd iar romanii care muncesc le platesc pensii speciale acestor nemernici . Boicotati referendumul organizat de mafia psd
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray