2020-02-21 19:52

Iohannis, mesaj pentru REFERENDUM: ”Hoții și corupții stau la PUȘCĂRIE!”

 |  22:13
Iohannis, mesaj pentru REFERENDUM: ”Hoții și corupții stau la PUȘCĂRIE!”

Cu o săptămână înainte de alegerile din 26 ani, președintele Klaus Iohannis a lansat un clip în care îndeamnă românii să participe la referendum.

„Dragi români,

cu toții ne dorim să trăim într-o țară în care hoții și corupții stau la pușcărie, nu în fruntea statului. Pe 26 mai, să spunem răspicat DA pentru România europeană, DA pentru România pe care o iubim, țara oamenilor cinstiți și integrii, în care nimeni nu este mai presus de lege. 

Votați DA la referendum și nu lăsați pe alții să decidă în locul vostru. Românii votează pentru că românii contează”, a fost mesajul președintelui.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-05-16

GALERIE MEDIA
Parerea ta...

CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
17 Mai 2019

intr-o tara condusa de mafioti nu e valabila chestia asta cu "hotii si coruptii stau la puscarie"........pentru ca mafiotii vor o justitie de tipul "sa mearga la puscarie cei care plimba cainele prin parc fara botnita" dar nu cei care fura miliardele de euro in complicitate cu diavolul-sef de la BNR.Reforma din Romania trebuie sa inceapa cu pRIMUL pUSCARIAS DELUXE....adica DiaVOLUL-SEF ISARESCU.PESTELE DE LA CAP SE-MPUTE.>>>>Degeaba tot arestezi plevusca daca nu incepi cu capul cel imputit de la BNR,diavolul spurcat,CAPO DI TUTTI CAPI,EL CHAPO GUZMAN.......etcetera
@ CUCUVEAUA....
17 Mai 2019

Greșești....primul care trebuie să stea la brutarie este acest sterp....Hoțul striga hoții
CUCUVIAUA PARADITA
17 Mai 2019

Cu tine in frunte PENALULE!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine