2020-08-09 21:18

Iohannis, prima REACȚIE după eșecul REFERENDUMULUI. Președintele vorbește despre URĂ și DEZBINARE

 |  16:39
Iohannis, prima REACȚIE după eșecul REFERENDUMULUI. Președintele vorbește despre URĂ și DEZBINARE

România aparţine tuturor românilor, iar ei trebuie să trăiască în pace şi bună înţelegere, fără “falii care îi dezbină”, a declarat, marţi, preşedintele Klaus Iohannis, făcând referire la referendumul eșuat privind redefinirea familiei drept căsătoria dintre un bărbat și o femeie.

“Atunci când pacea socială este pusă în pericol, şi avem suficiente exemple în ceea ce s-a întâmplat în România ultimelor săptămâni prin pregătirea Referendumului pentru modificarea Constituţiei, este nevoie de o abordare matură şi o deschidere spre dialog a tuturor a actorilor relevanţi din societate. Primul pas către restabilirea păcii sociale este abandonarea discursului urii şi asumarea faptului că numai prin toleranţă putem depăşi împreună acele falii care riscă să ne dezbină. Să lăsăm trecutului toate aluviunile de ură (…), gândurile negre, şi să ne îndreptăm energiile către viitorul nostru, să facem pentru toţi români o ţară în care să trăim în bună înţelegere fără spaime şi tulburări provocate de pericole imaginare. Romania aparţine tuturor românilor”, a declarat Klaus Iohannis cu prilejul ceremoniei de decorare a unor supravieţuitori ai Holocaustului, citat de Agerpres.

Potrivit preşedintelui, statul român a demonstrat ca a învăţat din propriul trecut întunecat prin asumarea adevărului istoric.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-10-09Parerea ta...

UN AMARAT ...CARE NU A VOTAT
09 Oct 2018

CINE VORBESTE? CATA DEZBINARE AI FACTUT DUMENATA. CAT RAU AI FACUT FARA SA CAUTI INTERESEUL ROMANILOR. AI MERS IN MIJLOCUL MANIFESTANTILOR CU HAINA CEA ROSIE SI AI CERUT SA SE CONTINUE MANIFESTATIA. NU AI CAUTAT SOLUTII PENTRU DIALOG. VREI DOAR GUVERNUL TAU. IN CE TARA PRESEDINTELE ISI CAUTA GUVERNUL SI NU ESTE INTERESAT DE SOARTA POPORULUI CARE L-A ALES? Doar in ROMANIA.
ANONIM
09 Oct 2018

Ai pus pe Pahontu sa se ocupe de opozitia dumitale Punea el om in fruntea PSD care sa ,,asculte '' de dumneata Ai dat foc la Colectiv si ai schimbat un guvern Nu ti a pasat de 64 de tineri arsi si nici prin ce trec parintii lorAi continuat nebunia lui Basescu in loc sa existe procese normale faceati circ cu arestari cu probe false Ti ai batut joc de romania si de romani si inca mai ai glas banditule ce esti
@ ANONIMI CRETINI
09 Oct 2018

Anonim 2 , iar ai aparut angajat al mafiei psd ,platit din taxele si impozitele romanilor tocmai pentru a promova dezbinarea. Atunci cand un puscarias nenorocit care a furat banii de hrana a copiilor orfani pune mana spurcata pe Romania ESTE REVOLTATOR. Dezbinarea a creat-o organizatia mafiota psd care aare in ''program de guvernare'' HOTIA , DISTRUGEREA INSTITUTIILOR STATULUI, PROMOVAREA ANALFABETILOR PANA LA RANG DE PREMIER , MOARTEA A59 COPII DE RUJEOLA , CORUPTIA IN MASA IN PRIMARII , PESTA PORCINA SCAPATA DE SUB CONTROL , TAXE LOCALE MARITE , INFLATIE 5,6% ,ROBOR 3,6% SUPRAACCIZA LA COMBUSTIBIL , 18000 PFAuri inchise , LEGI PENTRU draknea SI CAMARILA SA CRIMINALA , REFERENDUM PENTRU draknea , IZOLAREA ROMANIEI IN PLAN EXTERN , MINCIUNI SPUSE DE ANALFABETA LA STRASBOURG , NELINISTEA COMISARULUI CORINA CRETU PENTRU INCOMPETENTA ANALFABETEI DANCILA , NICI UN METRU DE AUTOSTRADA , DATORIA EXTERNA DUSA LA 100 MILIARDE EURO , DEFICITUL COMERCIAL DUS LA PESTE 1,5 MILIARDE EURO., NICI SOCIALISTII EUROPENI NU RECUNOSC POLITICA ANTI UE SI NATO DUSA DE MAFIA PSD , IN EUROPA PSD ESTE ORGANIZATIE MAFIOTA RECUNOSCUTA. ANONIM 2 PLATIT DE MAFIE. ROMANII CINSTITI SI ONESTI NU POT CONVIETUI CU MAFIA HOTIEI , CU CEL MAI CORUPT PARTID DIN EUROPA. DESPRE COLECTIV - RASPUNZATORI SUNT PLAGIATORUL CORUPT PONTA SI BANICIOIU CARE NU A PERMIS CA PERSOANELE ARSE SA MEARGA IN STRAINATATE. RESTUL SUNT INVENTII ALE MAFIEI PSD CARE NU-SI RECUNOASTE NICI ESECUL DE LA MASCARADA DIN 6-7 OCT. SCOATEREA IN AFARA LEGII A MAFIEI PSD CARE IN ULTIMII DOI ANI A DISTRUS DE TOT ROMANIA AR FI O SOLUTIE PENTRU REDRESARE.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz