2019-12-14 14:59

IOHANNIS și soția, fotografie alături de Melania și Donald TRUMP, la New York. Cu ce ocazie a avut loc întâlnirea

 |  10:12
IOHANNIS și soția, fotografie alături de Melania și Donald TRUMP, la New York. Cu ce ocazie a avut loc întâlnirea

Preşedintele Klaus Iohannis a postat pe Facebook o fotografie în care el şi soţia sa, Carmen, apar alături de Melania şi de Donald Trump, la recepţia oferită la New York de către preşedintele SUA în onoarea şefilor de delegaţii participanţi la a 72-a sesiune a Adunării Generale ONU.

"Alături de Preşedintele Statelor Unite ale Americii, Donald J. Trump la recepţia oferită în onoarea şefilor de delegaţii participanţi la Adunarea Generală a ONU", este mesajul postat de şeful statului alături de fotografie.

Cei doi şefi de stat s-au întâlnit şi cu ocazia vizitei oficiale pe care preşedintele Klaus Iohannis a făcut-o în SUA în luna iunie 2017.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-09-21Parerea ta...

GOGU
21 Sep 2017

Oare toti cei prezenti s.au dus cu nevestele !? Sau numai groful nostru nu se poate deslipii de vanzatoarea de copii si falsificatoarea de acte ptr case ???
@GOGU-ESTI CRETIN !!
21 Sep 2017

Bai Gogule, nu vezi ca si Trump e cu nevasta?? Era mai bine Dragnea cu parasuta aia de secretara?? Daca nu gandesti, nu mai comenta, plavane !!
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
21 Sep 2017

Va intereseaza dunga de la costum,sau nevestele?...sau ceea ce face EFECTIV presedintele....de aia prostii nu se mai termina niciodata pentru ca mama prostilor e permanent gravida si cloneaza prosti pe banda rulanta precum fabrica de pufuleti si napolitane.........Deplasarea lui Johannis are legatura cu reuniunea ONU privind securitatea internationala...nu cu nevestele sau costumele Toate armatele tarilor mari se asteapta la diverse conflicte..din diverse motive....de aia reuniunea ONU
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray