2019-08-18 12:57

Iohannis, un nou SEMNAL privind Legile Justiției: ”Sper să se audă și la PSD”

 |  16:33
Iohannis, un nou SEMNAL privind Legile Justiției: ”Sper să se audă și la PSD”

Legile Justiţiei se pot modifica, dar ele trebuie să îmbunătăţească sistemul, a declarat, joi, la Bruxelles, preşedintele Klaus Iohannis.

Precizările acestuia au venit după ce a fost întrebat despre poziţia exprimată de cele 12 state partenere cu privire la procesul de amendare a Codului penal şi a Codului de procedură penală.''Legile Justiţiei se pot modifica, dar ele trebuie să îmbunătăţească sistemul. (...) Aceste atenţionări sunt lucrurile pe care le spun şi eu şi le spun mulţi români. Sper să se audă și la PSD'', a precizat şeful statului, conform Stiripesurse.ro.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-06-28Parerea ta...

ANONIM
28 Iun 2018

Asta este președinte.....sau sluga a ambasadelor ??? Nu are pic de demnitate....ar fi trebuit ca el sa le spuna ca nu suntem COLONIE si parlamentul este cel ce legifereze si nu indicațiilor lor ....atentionandu.i ca orice comunicare a lor se face prin intermediul MAE, NU PRIN COMUNICATE IN PRESA ....dar asta este ...un palmier STERP ce se face preș in fata oricui ptr privilegiile lui .....oare ce le poate spune el după cum interpretează deciziile CCR ...un retardat ce ii trebui cca 3 săptămâni sa citească și altele sa inteleaga ce a citit ...imi este sila de un asa președinte
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
29 Iun 2018

am vrut sa scriu si eu dar mi s-a facut greata de aemenea comentarii..mai bine stergeti totul...TABULA RASA....ca sa putem discuta civilizat fara salbatici
ANONIM
29 Iun 2018

Opinați și că aceia ce sunt împuterniciți de articolul 146 , litera a), din Constituție ,au și obligativitatea verificării constituționalității actelor normative înainte de promulgarea lor , conform reglementărilor constituționale ? Ați zică și că parlamentul are și obligația de a înainta spre înștiințarea tuturor celor menționați la articolul 146, litera a), textele actelor normative și ale modificărilor votate în parlament, pentru formularea obiecțiilor de neconstituționalitate , în termenele stabilite pentru formularea obiecțiilor de neconstituționalitate înainte de promulgarea actelor normative sau de promulgarea modificărilor ce se votează în parlament pentru acte normative anterior promulgate ? Nume:
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray