2020-07-02 19:47

UPDATE. Ion Iliescu, adus din nou la Spitalul Elias din Capitală. Fostul preşedinte a fost INTERNAT

 |  14:55
UPDATE. Ion Iliescu, adus din nou la Spitalul Elias din Capitală. Fostul preşedinte a fost INTERNAT

Fostul preşedinte Ion Iliescu a fost adus, vineri, la Spitalul Elias din Bucureşti. În momentul de faţă nu se cunoaşte dacă este vorba despre o nouă sau veche probleme de sănătate a acestuia sau doar despre un control de rutină, informează România TV.

UPDATE 15.17. Ion Iliescu a auzat din nou probleme cardiace. Din precauţie, medicii urmează să-l interneze. Fostul președinte este stabil, cooperant și a discutat cu medicii. El urmează să facă mai multe investigații, şi apoi va urma un tratament adecvat.

Ion Iliescu a tot avut probleme de sănătate în ultimii ani. Chiar în această vară a fost internat, tot la Spitalul Elias, în urma unui episod de febră puternică. Cu câteva luni înainte de acest episod, în aprilie, acesta a suferit o intervenţie chirurgicală, din cauza unor probleme cardiace, la Institutul de Urgenţă pentru Boli Cardiovasculare C.C. Iliescu. În urma intervenției, medicii i-au extras lichidul pericardic.

În trecut, Ion Iliescu a fost operat de două ori la inimă pentru a-i fi montate stenturi. Una dintre intervenții a avut loc la Paris în 2007.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-10-04Parerea ta...

GESTAPO
04 Oct 2019

la Jilava cu scarba bolsevica
DESTEPT
04 Oct 2019

Poate acum incepe procesul revolutiei
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz