2019-12-16 07:55

UPDATE. Ion Iliescu, adus din nou la Spitalul Elias din Capitală. Fostul preşedinte a fost INTERNAT

 |  14:55
UPDATE. Ion Iliescu, adus din nou la Spitalul Elias din Capitală. Fostul preşedinte a fost INTERNAT

Fostul preşedinte Ion Iliescu a fost adus, vineri, la Spitalul Elias din Bucureşti. În momentul de faţă nu se cunoaşte dacă este vorba despre o nouă sau veche probleme de sănătate a acestuia sau doar despre un control de rutină, informează România TV.

UPDATE 15.17. Ion Iliescu a auzat din nou probleme cardiace. Din precauţie, medicii urmează să-l interneze. Fostul președinte este stabil, cooperant și a discutat cu medicii. El urmează să facă mai multe investigații, şi apoi va urma un tratament adecvat.

Ion Iliescu a tot avut probleme de sănătate în ultimii ani. Chiar în această vară a fost internat, tot la Spitalul Elias, în urma unui episod de febră puternică. Cu câteva luni înainte de acest episod, în aprilie, acesta a suferit o intervenţie chirurgicală, din cauza unor probleme cardiace, la Institutul de Urgenţă pentru Boli Cardiovasculare C.C. Iliescu. În urma intervenției, medicii i-au extras lichidul pericardic.

În trecut, Ion Iliescu a fost operat de două ori la inimă pentru a-i fi montate stenturi. Una dintre intervenții a avut loc la Paris în 2007.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-10-04Parerea ta...

GESTAPO
04 Oct 2019

la Jilava cu scarba bolsevica
DESTEPT
04 Oct 2019

Poate acum incepe procesul revolutiei
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray