2020-06-05 21:30

Ion Iliescu, mișcare de ultimă oră. Detalii din Dosarul REVOLUȚIEI

 |  16:56
Ion Iliescu, mișcare de ultimă oră. Detalii din Dosarul REVOLUȚIEI

Avocatul lui Ion Iliescu, Adrian Georgescu, a anuntat, miercuri, ca a depus o plangere la Sectia de anchetare a magistratilor prin care cere verificari privind modul in care a fost trimis in judecata Dosarul Revolutiei de catre procurorii Parchetului General.

Dupa parerea avocatului, dosarul acesta ar putea avea aceeasi soarta ca si cel al Mineriadei, adica sa fie trimis de instanta inapoi la parchet.Potrivit avocatului ar putea fi vorba despre abuz in serviciu."Nu vreau sa dau 100%, dar 99%, da. Suntem in aceesi ipoteza (ca si Dosarul Revolutiei sa fie trimis inapoi la parchet, precum cel al Mineriadei- n.red.) . E adevarat ca luand modelul si vazand lipsurile care au fost semnalate in Dosarul Mineriadei, in cel al Revolutiei, procurorii au incercat sa vina cu un dosar de urmarire penala mai bun calitativ.Numai ca, dupa cum ati observat, din cauza grabei, au uitat ca mai aveau in derulare la momentul darii actului de sesizare acte de urmarire penala. Sa vedem cum se va rezolva chestiunea. Am sesizat sectia cu privire la modul in care a fost intocmit acel rechizitoriu", a spus avocatul.Acesta a precizat ca plangerea nu a fost depusa impotriva vreunui procuror.

Procurorii Sectiei militare din Parchetul General au trimis in judecata Dosarul Revolutiei din decembrie 1989, in care Ion Iliescu, Gelu Voican Voiculescu si Iosif Rus au fost pusi sub acuzare pentru infractiuni contra umanitatii, a anuntat, in 8 aprilie, procurorul general Augustin Lazar.Augustin Lazar a precizat ca dosarul cauzei cuprinde 3.330 de volume, dintre care 2.030 au fost instrumentate dupa 13 iunie 2016, mentionand ca pentru intocmirea rechizitoriului au fost administrate probe obtinute dupa 13 iunie.Probatoriul administrat, arata Parchetul, a relevat ca intreaga forta militara a Romaniei, Ministerul Apararii Nationale, Ministerul de Interne - Departamentul Securitatii Statului, precum si Garzile Patriotice, incepand cu data de 22.12.1989, orele 16:00, s-au pus la dispozitia Consiliului Frontului Salvarii Nationale si conducerii acestuia.Din acelasi moment, grupul de decizie politico-militara al C.F.S.N. a luat deciziile importante cu caracter politic si militar, urmarind accederea la puterea politica a unui grup preconstituit si legitimarea politica in fata poporului roman. Cercetarile vizeaza faptul ca prin instaurarea unei psihoze generalizate a terorismului ar fi fost create numeroase situatii de foc fratricid, trageri haotice, ordine militare contradictorii etc.Fostul presedinte al Romaniei Ion Iliescu si fostul vicepremier Gelu Voican Voiculescu ar fi dezinformat in mod direct prin aparitiile televizate si emiterea de comunicate de presa, arata procurorii in rechizitoriul Dosarului Revolutiei.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-05-08Parerea ta...

TRADATORI DE TARA
08 Mai 2019

DECI ILEGALI SUNT SI MARI REVOLUTIONARI PLATITI DIN BANI NOSTRI . A FOST LOVITURA DE STAT . DIN ACEASTA CARZA REVOLUTIONARI SUNT DEVOTATI , VOTEAZA SI TIN CU - - P S D - - SA VEDEM CE SE INTIMPLA DACA INCEPE PROCESUL LOVITURII DE STAT ??
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
08 Mai 2019

Revolutionarii au fost doar asa de umplutura.In realitate a fost o lovitura de stat militara condusa de STANCULESCU care i-a predat puterea lui ILIESCU si BRUCAN in 24decembrie pENTRU CA ASA ERA ORDINUL DE LA MALTA SI BALATON dar nu pentru ca cineva dintre "revolutionari" l-a ales sef de trib pe bRUCAN sau pe ILIESCU Dupa care grupul Iliescu-Brucan primul gest pe care l-a facut a fost eliminarea incomozilor cu ajutorul serviciilor secrete prin tot felul de diversiuni cu asazisii "teroristi"...si uite-asa au disparut o gramada de generali care nu erau pe placul lui ILIESCU....vezi NUTA si MIHALEA,sau pilotul MALUTAN,sau generalul GUSA si multi altii dupa ei In schimb a cazut norocul pe generalul GHITA unqiuletzul lui GHitA SEBASTIAN GELU VOICAN si altii din FSN care au devenit miliardari din furaciunile cu petrol si alte escrocherii cu arme prin BoSNia si DUBAI..si tot felul de alte escrocherii imobiliare si privatizari mafiote cu jafuri de multe miliarde de euro
@ILICI ILIESCU
09 Mai 2019

LA PUSCARIE CU TINE BAI ANIMALULE .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine