2019-10-23 05:53

Iordache îi ia la rost pe Lazăr, Kovesi şi Horodniceanu

 |  09:39
Iordache îi ia la rost pe Lazăr, Kovesi şi Horodniceanu

Ministrul Justitiei, Florin Iordache, are programată luni, ora 12.00, la sediul instituţiei, o întâlnire cu procurorul general Augustin Lazar, procurorul şef al DNA, Laura Codruta Kovesi, şi cu procurorul sef DIICOT, Daniel Horodniceanu.

Florin Iordache a anunţat încă de vineri, cu ocazia sedintei de constituire a noului Consiliu Superior al Magistraturii, ca se va întâlni la începutul acestei săptămâni cu şefii parchetelor. Tot atunci, Ministrul Justitiei a declarat ca nu i-a in calcul o retragere a procurorului şef al DNA, Laura Codruta Kovesi, cu referire la înregistrarile facute publice de fostul deputat Sebastian Ghita. “Atat timp cat este o ancheta in derulare, pe care o are in acest moment Parchetul General, si atat timp cat respecta prevederile legale, nu vad de ce ar trebui”, a spus Iordache. El a mentionat totuşi ca va aborda această tema, cel mai probabil, cand se va vedea cu procurorul general si adjunctii acestuia.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-09Parerea ta...

CROCODILUL FLAMAND
09 Ian 2017

SIGUR CA DA....TREBUIE INCHISE TOATE DOSARELE CU CRIME IMPOTRIVA UMANITATII...VIATA OMULUI E UN MOFT IN REPUBLICA CIORDI-STAN...LA FEL SI PROPRIETATEA PRIVATA...DECI TOATE DOSARELE CU FURTURILE DE PROPRIETATI TREBUIESC INCHISE...IN GENERAL ORICE FACE MAFIA FSN-1989 NU FACE OBIECTUL JUSTITIEI...SA SE OCUPE ISTORIA DE CRIMELE SI ASASINAREA A MII DE OAMENI....NICI CONSILIUL DE SECURITATE ONU NU ARE RELEVANTA.....GHITZA SI MAFIA PETROLULUI DIN PLOIESTI CONTRABANDA PRIN BOSNIA CU DE TOATE.....E LEGAL......CA DOAR SUNTEM REPUBLICA CIORDI-STAN DE LA STREHAIA CONDUSA DE BERCEA MONDIAL
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray