2019-12-06 05:22

ISIS ameninţă România şi alte 59 de ţări

 |  16:59
ISIS ameninţă România şi alte 59 de ţări

ISIS a publicat pe Internet o înregistrare video de propagandă în care ameninţă "coaliţia diavolilor" care luptă împotriva sa, formată din 60 de ţări, printre care include şi România şi Republica Moldova.

"Iată coaliţia diavolilor, la care se alătură Iranul, Turcia şi Rusia", afirmă vocea din înregistrare, care ameninţă: "Flăcările războiului vă vor arde în final (...). Aliatul nostru este cel mai mare. El este Allah şi toată gloria este a lui", anunţă Mediafax.

În înregistrare, o imagine prezintă steagurile a 60 de ţări despre care teroriştii de la Stat Islamic susţin că fac parte dintr-o coaliţie globală ce luptă împotriva lor, relatează Daily Mirror în ediţia online.

Printre cele 60 de ţări figurează Marea Britanie, Statele Unite, Japonia, Canada, Franţa şi Australia. Potrivit înregistrării video, difuzată marţi de Centrul Media Al-Hayat al grupării Stat Islamic, din "coaliţia diavolilor" fac parte de asemenea România, Republica Moldova, Ucraina, Bosnia-Herţegovina, Malta, Elveţia şi Israelul.

În înregistrarea de patru minute şi 13 secunde, realizată în stil hollywoodian şi însoţită de o voce cu accent american, gruparea SI se laudă că şi-a extins teritoriul, afirmând că este deja mai mare decât Marea Britanie şi de opt ori cât Belgia, precizează The Huffington Post UK.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-11-27

GALERIE MEDIA


In legatura cu acest articol...

ISIS ameninţă America cu atacuri teroriste

Isis, un nume cu probleme

200 de copii sirieni, executaţi de teroriştii ISIS
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray