2019-05-26 00:57


”Isprava” lui Bădălău nu rămâne netaxată. Premierul Dăncilă - luat la întrebări de jurnaliști

 |  19:12
”Isprava” lui Bădălău nu rămâne netaxată. Premierul Dăncilă - luat la întrebări de jurnaliști

Prezentă la Școala Politică de Vară a Organizației de Femei PSD - eveniment ce se desfășoară la Mamaia - Viorica Dăncilă a fost abordată de jurnaliști, care au vrut să știe care este poziția sa față de incidentul de joi noapte, ce l-a avut în prim-plan pe senatorul Niculae Bădălău.

Premierul a evitat, diplomatic, să dea un răspuns concret înrebărilor juraliștilor, mărginindu-se să comenteze doar atât: ”Văd că faceţi referire numai la persoane. Chiar nu vă interesează anumite decizii care îi privesc pe cetăţeni? Suntem totuşi în An Centenar, haideţi să fim mai buni!”

Reamintin că senatorul Bădălău a fost filmat la o petrecere joi noapte, în timp ce cânta și dansa pe o manea ce aducea jigniri Diasporei, iar filmarea, ce a ajuns în spațiul public, a stârnit numeroase reacții negative la adresa celui care a fost, până nu demult, ”numărul doi” în PSD.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-08-31

TAGURI: badalau, dancila, intrebari
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
31 Aug 2018

Ce indivizi prosti Daca esti rau si prost inseamna ca esti nazist! Dute si strange o pe mata de gat ca te a facut cretin nazist Drogatilor dementi TUvan gura de homalai gay !
@JIGODIA ANONIM
01 Sep 2018

ESTI COMPLET IDIOT BAI COPROFAGULE .
COPROFAG ESTE FIUL MATII!
01 Sep 2018

V am vazut cu pungi cu cacat pe 10 august Erati unsi de cacat pe la gura si pe haine ,bai nazistilor!
Random imageUltimele stiri


STARBAG