2019-07-23 08:09

Iubita lui Dragnea, Dăncilă, Firea, Carmen Dan şi Olguţa Vasilescu, citate vineri în procesul cu Times New Roman

 |  09:42
Iubita lui Dragnea, Dăncilă, Firea, Carmen Dan şi Olguţa Vasilescu, citate vineri în procesul cu Times New Roman

Premierul Viorica Dăncilă, primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, ministrul de Interne, Carmen Dan, ministrul Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, şi Irina Tănase, iubita lui Liviu Dragnea, au fost citate vineri la Tribunalul Bucureşti, pentru a da declaraţii în procesul în care acestea cer daune jurnaliştilor de la publicaţia Times New Roman, anunţă Agerpres.

La primul termen al procesului, din 28 septembrie, judecătorul care se ocupă de acest caz a hotărât ca reclamantele să fie citate pentru data de 26 octombrie, pentru a li se lua un interogatoriu.

Pe 30 martie, Viorica Dăncilă, Gabriela Firea, Carmen Dan, Lia Olguţa Vasilescu şi Irina Tănase au dat în judecată firma Infant Media SRL, care administrează publicaţia Times New Roman, pe administratorul firmei, Alexandru Dona, pe redactorul-şef al acesteia, Călin Petrar, şi pe redactorul Ovidiu Eftime.

Reclamantele susţin că prin publicarea unui articol în data de 12 martie le-au fost afectate grav reputaţia şi demnitatea iar distribuirea acestuia în mediu online a generat "comentarii şi vulgarităţi".

Pe 25 aprilie, CNCD a decis că articolul postat pe pagina de internet www.timesnewroman.ro în data de 12 martie, prin care se creează o atmosferă ostilă, degradantă, umilitoare la adresa femeilor membre PSD, reprezintă discriminare şi încalcă dreptul la demnitate al acestora, conform art. 2, alin.1. şi art 15. din OG 137/2000, republicată.

CNCD a aplicat atunci o amendă contravenţională de 5.000 lei firmei Infant Media SRL, care administrează publicaţia, 5.000 lei pentru autorul articolului, 3.000 lei pentru editorul-şef şi 3.000 lei pentru administratorul Infant Media SRL.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-10-26Parerea ta...

ANONIM
26 Oct 2018

HA , HA , METRESELE SAU OFENSAT. PE VREMEA ACEIA SE IUBEAU INTRE ELE
PLACUTA SUEDEZA.....
26 Oct 2018

.....este valabila pentru aceste jeguri analfabete.
Doresc sa comentezMAI VECHI...

Ghiță chisăliță Plânge Firea, plânge Ponta, Plumb, plânge tot PSD după Olguța primărița, fosta preferată a lui Vadim Tudor în PRM. O să le lipsească virulența ei (deh, școala lui Vadim) cu care îi toca pe dușmanii politici. Sau nu. Deocamdată nu mai merge la beci, doar stă închisă în casă. Procurorii pot face apel, poate și ea, și chiar a spus că o va face
31 Mar 2016 |

PUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray