2020-04-08 13:05

Iubita lui Oprescu, dată afară de la conducerea spitalului Universitar

 |  10:49
Iubita lui Oprescu, dată afară de la conducerea spitalului Universitar

Conducerea Ministerului Sănătății a decis suspendarea contractului de management al managerului Spitalului Universitar de Urgență București, dr. Adriana Nica, în baza art.19 din Decretul Președintelui României nr. 195/2020.

Decizia vine în urma propunerii Corpului de Control al Ministerului Sănătății care arată într-o Notă că, la nivelul unității sanitare, s-au constatat mai multe deficiențe de management, dar și că, în aceste zile nu au fost luate măsurile necesare și suficiente pentru prevenirea infectării cu noul coronavirus ( COVID 19) atât în rândul pacienților, cât și a personalului medical.

De asemenea, în Nota întocmită de Corpul de Control se arătă că, în cursul anchetei epidemiologice efectuate în data de 21 martie 2020 în cadrul spitalului au fost luate măsuri procedurale abia după confirmarea infectării pacienților cu noul coronavirus.

Dr. Adriana Nica va fi înlocuită la conducerea spitalului de prof.dr. Cătălin Cârstoiu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-03-22Parerea ta...

CONSTANTIN
22 Mar 2020

Lipsa de profesionalism si empatie fata de pacient duce la decese.Dar vinovatul scapa de pedeapsa cuvenita.De ce asemenea oameni sunt plasati deasupra Legilor,deasupra oamenilor???Democratie ne dorim cu toti dar nu trebuie tolerata prostia si prosti!!Imbogatita prin mijloace oculte A Nia ca si Pintea face de rusine corpul medical romanesc,Ar trebui sa i se interzica sa mai profeseze,sa i se faca un control la avere!!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine