2020-02-28 11:27

Iubitul protagonistei din videoclipurile electorale ale lui Băsescu, cercetat în libertate pentru contrabandă cu ţigări

 |  20:04
Iubitul protagonistei din videoclipurile electorale ale lui Băsescu, cercetat în libertate pentru contrabandă cu ţigări

Paul Iova, alias Ion al lui Petrişor, celebru pentruorganizarea concursului Miss Piranda, a fost eliberat din arest, pe 27 august,alături de alte 11 persoane cercetate într-un dosar al DIICOT privindcontrabanda de ţigări.

Eliberareaa fost dispusă de un complet al Curţii de Apel Suceava, cu majoritate devoturi, respectiv prin decizia luată de doi dintre cei trei judecători care ausoluţionat recursul contrabandiştilor. „În cauza de faţă, fără a face o analizăaprofundată a materialului probatoriu administrat, ci doar «o pipăire» afondului cauzei,se poate observa faptul că există indicii temeiniceprivind cel puţin o parte din actele materiale ale infracţiunilor dovedite cuinterceptările telefonice, fotografiile şi înregistrările video existente ladosarul de urmărire penală. (...)

Curteareţine că, în momentul de faţă, deşi dosarul se află în continuare în faza deurmărire penală, de la luarea măsurii a trecut o perioadă de timp ce a dus ladiminuarea pericolului pentru ordinea publică ce ar rezulta din punereainculpatului în libertate, iar măsura privativă de libertate a arestăriipreventive se impune a fi înlocuită cu o măsură preventivă mai uşoară,restrictivă de libertate, obligarea de a nu părăsi localitatea (...)”, se aratăîn motivarea deciziei de eliberare.

Ional lui Petrişor a fost reţinut de procurorii DIICOT alături de iubita sa, Roxana,alias Prinţesa Ardealului, nimeni alta decât cea care apare în douăvideoclipuri electorale, cu Nicolae Guţă şi Florin Salam, difuzate în campaniapentru prezidenţiale a lui Traian Băsescu. Acţiunea a avut loc la sfârşitullunii iulie, sub coordonarea DIICOT, în cinci judeţe, fiind efectuate 50 depercheziţii domiciliare. Au fost descoperite 11 autoturisme, 513.660 deţigarete, 240.695 de lei, 2.150 de euro, trei pistoale cu gaze, 123 detelefoane mobile şi 109 cartele SIM precum şi o videocameră cu termoviziune,gruparea fiind bănuită că a făcut contrabandă timp de patru ani.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638942-10-21Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine