2019-05-26 08:12


JAF în Timișoara. Hoții au FURAT 150.000 de euro de la o casă de schimb valutar

 |  16:10
JAF în Timișoara. Hoții au FURAT 150.000 de euro de la o casă de schimb valutar

Un jaf a avut loc duminică dimineaţă, în jurul orei 5.00, la o casă de schimb valutar din centrul oraşului Timişoara, aparţinând omului de afaceri Jabri Tabrizi. Hoţii au plecat cu aproximativ 150.000 de euro, scrie News.ro.

Potrivit poliţiştilor, jaful a avut loc în plin centrul oraşului Timişoara la una dintre casele de schimb valutar aparţinând omului de afaceri sirian Jabri Tabrizi.

Casa de schimb valutar se află lângă Piaţa Victoria din Timişoara. Aceasta fiind singura casă de schimb valutar aparţinând lui Jabri Tabrizi care nu are paznic permanent, ci doar sistem de supraveghere şi alarmă.

Atacatorii ar fi adus un sistem de bruiaj pe care l-au folosit împotriva alarmei şi au spart avertizorul sonor şi luminos, apoi au pătruns în incintă, după ce au tăiat câteva gratii de la un geam lateral aflat într-un gang. Hoţii au tăiat apoi seiful, au luat banii şi au dispărut în câteva minute. Au luat cu ei şi serverul în care se stocau imaginile de pe camerele de supraveghere.

Prejudiciul ar fi de 150.000 de euro.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-12-23

TAGURI: jaf, timisoara, casa de schimb valutar, jabri tabrizi
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


NEGRO
23 Dec 2018

Consideram ca acesti vajnici talhari sunt reprezentantii PSD-ALDE care au actionat cu succes in contul viitoarelor ong-uri pe care le clocesc politicienii dumnealor pentru ei insisi si pentru cei asemenea lor. Amnistia si gratierea si codurile juridice special concepute pentru infractori. Le multumim penalilor din Guvern dar si din Parlamentul Romaniei ca pun la cale asemenea ong-uri vizand excluderea Tarii din concertul lumii civilizate. Domnule Dragnea, domnule Tudorel Toader, deocamdata aveti cale libera sa impingeti Tara spre prapastie si spre barbarie. Nu stim insa cat va vor tine aceste metehne. Un salut tuturor celor ce nu impartasiti astfel de apucaturi, si vedeti pe cine puneti stampila din 4 in 4 ani! Daca mai existati!
BUN MESAJ, NEGRO...
23 Dec 2018

De acord cu tine...DEJA oamenii se comportă dacă nu ciudat, parcă-s barbari! Iar lumea tace, de frică să nu și-o ia peste față, că nimeni nu se bagă! Copiii sunt de ne-stăpânit și golani în miniatură pentru că îi încurajează golanii de părinți care, la rândul lor ascultă manele sau muzică excesiv de tare din casă, din mașină, cronțănind semințe făcând covor pe trotuare...adăstând pe băncile NU din parc, ci ale blocurilor unde se nimerește, lăsând dezastru în urmă, făcând gălăgie, etc...bine-nțeles că poliția nu poate să facă nimic, PENTRU CĂ AȘA FACE TOATĂ LUMEA! S-a dat o știre acum ceva timp, cum că a fost amendată o familie pentru că copilul urla...FOARTE BINE! Dacă ești părinte, AI DATORIA SĂ-L SUPRAVEGHEZI ȘI SĂ NU TULBURI LINIȘTEA ȘI NERVII CELORLALȚI, DOAR PENTRU CĂ AI UN PLOD...BOLNAV, NE-EDUCAT CA ȘI TINE....
# TIRIBOMBĂ CU PUȘCĂRIAȘI
24 Dec 2018

BANII RECUPERAȚI DE LA PARLAMENTARI + TT +CD +ND ...
Random imageUltimele stiri


STARBAG