2020-02-25 21:21

Jaf armat în plină zi. Un bărbat înarmat cu un pistol a fugit cu 17.000 de lei dintr-o casă de pariuri din Timişoara

 |  18:01
Jaf armat în plină zi. Un bărbat înarmat cu un pistol a fugit cu 17.000 de lei dintr-o casă de pariuri din Timişoara

Unjaf armat a avut loc, ieri-dimineaţă, la o casă de pariuri aflată într-uncartier de la periferia municipiului Timişoara, unde două angajate au fostameninţate şi închise în baia unităţii de către o persoană care a fugit apoi cubanii.

Potrivitpurtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Timiş, Emil Andrei, jaful a avutloc în jurul orei 9.00, când un bărbat a intrat în incinta casei de pariuriavând în mână un pistol. Bărbatul a ameninţat-o pe una dintre cele douăangajate aflate în unitate la acel moment, după care a închis-o în baie,alături de cealaltă colegă a sa, care deja se afla acolo. Atacatorul a fugitapoi cu toţi banii găsiţi, respectiv 17.000 de lei.

EmilAndrei a declarat că poliţiştii au reuşit să obţină semnalmentele atacatorului.Potrivit acestuia, bărbatul are în jur de 25 de ani, aproximativ 1,80 metriînălţime, iar în momentul atacului purta o şapcă albă, o haină cu glugă deculoare închisă şi pantaloni de culoare închisă.

Victima, în stare de şoc

Conformsursei citate, cele două femei au reuşit singure să iasă din baie, demontândnişte piese ale uşii. Femeile i-au anunţat apoi pe reprezentanţii firmei depază, care la rândul lor au informat Poliţia. Totodată, una dintre angajatelecasei de pariuri a suferit un şoc în urma atacului şi a fost dusă la SpitalulMunicipal. Casa de pariuri este dotată cu camere de supraveghere, poliţiştiiurmând să vizioneze imaginile. De asemenea, unitatea are contract cu o firmă depază.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638942-05-12Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine