2020-02-17 23:44

Jaf nocturn lângă Timişoara. Bătrână tâlhărită în casa fiicei sale de doi hoţi mascaţi

 |  18:28
Jaf nocturn lângă Timişoara. Bătrână tâlhărită în casa fiicei sale de doi hoţi mascaţi

Ofemeie a fost tâlhărită în propria casă, în care se afla singură, de doibărbaţi. Aceştia i-au furat bani şi bijuterii în valoare totală de 200.000 deeuro după ce au ameninţat-o cu moartea.

Jafuls-a petrecut în noaptea de marţi spre miercuri, într-o casă din localitateaGhiroda, aflată lângă Timişoara, unde o femeie în vârstă de 62 de ani erasingură acasă, în locuinţa fiicei sale, plecată în concediu. Hoţii au intrat încasă şi au imobilizat-o pe femeie ameninţând-o cu moartea pentru a le spuneunde îşi ţine valorile. După comiterea jafului, femeia a mers la secţia depoliţie din comună, în jurul orei 2.00, iar la faţa locului au ajuns mai multeechipe de poliţişti care audiază martori şi ridică probe.

Femeiale-a mai spus poliţiştilor că se afla în locuinţa fiicei sale pentru a aveagrijă de casă cât aceasta şi soţul său erau plecaţi în concediu, pe litoral, darnu ştia despre existenţa banilor.

Tâlhariiau acţionat, cel mai probabil, la pont. Ştiau că sunt bani şi valori în casă şică proprietarii sunt plecaţi în concediu, dar, probabil, nu ştiau că în casă seaflă totuşi cineva. Ei au intrat în casă, având cagule pe cap, pe un geam lăsatdeschis, după ce au sărit un gard din spatele grădinii. "Cele douăpersoane au sărit un gard din spatele curţii. Apoi au mers pe o verandă, undeuşa era închisă, dar era deschis un geam care avea plasă de ţânţari. Au tăiatplasa de ţânţari şi au intrat în casă. Au mers în camera unde femeia dormea, auimobilizat-o, i-au pus mâna la gură şi au ameninţat-o, spunându-i să nu ţipe,apoi s-au dus în altă cameră şi au luat banii şi bijuteriile dintr-un sertar.Alte obiecte nu au fost distruse, cu excepţia plasei de ţânţari", a spusMarinela Apostolache, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al JudeţuluiTimiş.

Veciniicelor doi tineri a căror casă a fost prădată le-au declarat reporterilor de lasăptămânalul „Agenda” că aceştia ar obişnui să dea bani cu camătă. Unul dintrelocalnici spune că aceştia ar fi vândut recent un teren şi de aceea aveau atâtde mulţi bani în locuinţă. Un altul susţine că proprietarul casei ar fi unprosper om de afaceri care are o casă de amanet.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638939-05-08Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine