2020-07-09 15:20

JANDARMERIA București a desecretizat convorbirile din 10 AUGUST 2018, referitoare la mitingul din Piața Victoriei

 |  11:48
JANDARMERIA București a desecretizat convorbirile din 10 AUGUST 2018, referitoare la mitingul din Piața Victoriei

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a declarat pentru News.ro că Jandarmeria Bucureşti a desecretizat convorbirile vizând mitingul din 10 august 2018, din Piaţa Victoriei, iar acestea vor fi trimise luni procurorilor. Ministrul a precizat că în total sunt 250 de ore, din acestea fiind desecretizate 248.

Marcel Vela a declarat, sâmbătă, pentru News.ro, că cele două ore de convorbiri rămase nu au putut fi desecretizate deoarece prezintă detalii care ţin de organizarea altor instituţii, dar că va încerca desecretizarea acestora în cursul săptămânii viitoare. 

„S-au desecretizat convorbirile, iar din 250 de ore, luni trimitem la DIICOT 248 de ore. Două ore încă nu putem oficial să le înaintăm fiindcă în cele două ore mai sunt detalii care ţin de organizarea altor instituţii, de amplasarea unor obiective, număr de forţe, care nu pot fi încă desecretizate, dar încerc săptămâna viitoare să le desecretizăm”, a afirmat Marcel Vela.

Anterior, ministrul de Interne dăduse termen Jandarmeriei Bucureşti, până vineri seară, să desecretizeze convorbirile din 10 august 2018, avertizând că în caz contrare consecinţele vor fi pe măsură.

Marcel Vela a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că trei unităţi de jandarmi din teritoriu - Craiova, Ploieşti şi Constanţa - au desecretizat aproximativ 300 de ore de convorbiri purtate prin staţii în ziua de 10 august, Jandarmeria Bucureşti fiind cea care nu a pus la dispoziţia procurorilor convorbirile purtate în acea zi. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-12-08Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz