2019-05-24 18:08


Jandarmeria s-a ales cu aproape 200 de plângeri la Parchetul Militar după PROTESTUL de vineri

 |  22:35
Jandarmeria s-a ales cu aproape 200 de plângeri la Parchetul Militar după PROTESTUL de vineri

192 de plângeri împotriva jandarmilor s-au adunat deja la Parchetul Militar, iar procurorii au analizat planul de acțiune al forțelor de ordine și spun că agresiunile din Piața Victoriei nu se justificau. Nu au primit însă ordinul de intervenție pe care l-au cerut Prefecturii acum mai bine de patru zile.

Procurorii militari nu au primit nici acum de la Prefectură ordinul de intervenție din seara protestului, deși l-au cerut sâmbătă, a doua zi după violențe. Au analizat însă planul după care au acționat forțele de ordine și în urma căruia au fost răniți aproape 500 de oameni.

Procurorii militari nu au date privind concentrația și compoziția gazelor care au fost folosite de jandarmi. Oamenii care au fost la protest le-au spus procurorilor, la audieri, dar și medicilor de la camera de gradă, că au dureri foarte mari după ce au inhalat gazele iritante. În tot acest timp, Jandarmeria asigură că folosește substanțe cumpărate de la producători autorizați.

Șeful Parchetului militar a explicat încă o dată că procurorul din subordinea lui nu a făcut vineri parte din centrul mobil de comandă.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-08-15

TAGURI: parchetul militar, plangeri, jandarmi, parchetul militar, protest
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


DOAR 200
16 Aug 2018

Jandarmeria mafiei psd-alde trebui sa raspunda in fata unui tribunal militar pentru folosirea de arme chimice si GENOCID. TOTI CEI PREZENTI LA MITING SA DEPUNA PLANGERI PENALE IMPOTRIVA DICTATORULUI draknea si camarilei sale bolsevice. Este necesara sesizarea ONU PENTRU FOLOSIREA DE ARME CHIMICE LA ORDINUL ORGANIZATIEI MAFIOTE PSD-ALDE.
Random imageUltimele stiri


STARBAG