2019-10-20 04:40

JANDARMII în acțiune. Cum au ”capturat” o pisică extrem de agresivă

 |  18:27
JANDARMII în acțiune. Cum au ”capturat” o pisică extrem de agresivă

Misiune inedită pentru forțele de ordine. Jandarmii au intervenit în Capitală după ce la 112 a fost primit un apel prin care se reclama prezența unei pisici agresive în scara unui bloc de locuințe, scrie pe Facebook Direcția Generală de Jandarmi a Municipiului București.

”Misiune mai puțin obișnuită pentru jandarmi. Un apel la numărul unic de urgență 112, le-a adus jandarmilor bucureşteni în această seară o provocare inedită, o doamnă, anunța speriată, prezența unei feline agresive în scara blocului, care a atacat mai multe persoane.

Jandarmii s-au deplasat de urgență pe Calea 13 Septembrie unde au găsit o pisică, un mascul, în vârstă de aproximativ 2 ani care a băgat spaima în locatarii blocului.

În sprijin au fost chemați reprezentanții Autoritatății Pentru Supravegherea şi Protecția Animalelor ASPA București.”


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-12-15Parerea ta...

șI?
15 Dec 2018

ce-a făcut cu motanul agresiv DUPĂ?
HE , HE , HE......!!!!
16 Dec 2018

Nu le-a dat ordin CARMENCITA sa-l gazeze pe motan ? Aveti grija ca-i trimis de SOROS , a stat ascuns la o multinationala , . Este un motan anti- motani romani iar UE ii vrea raul. !!!!!
ANONIM
16 Dec 2018

Subiect bun pentru a aduce omagii mercenarilor de catre gâdea si ciutacu. Motanul lui SOROS.
APROPO DE ANIMALE!
17 Dec 2018

mă adresez ANIMALELOR POLITICE! Am (re)citit - cu groază, tristețe maximă, mai ale datorită fotografiei) un articol mai vechi, a fost pare-mi-se și un documentar înfiorător pe Antene, văzut întâmplător pe net, despre CRIMA POLITICIENILOR ROMÂNI ÎN PRIVINȚA NESIMȚIRII LOR PROVERBIALE DE A EXPORTA ANIMALE VII CARE-S CHINUITE ÎNFIORĂTOR, PORNIND DE-AICI, DIN ȚARĂ, APOI TRANSPORTATE CHINUITOR, BESTIAL AȘ SPUNE PESTE HOTARE, IAR APOI CHINUITE ÎN FEL ȘI CHIP DE CEI CARE LE IMPORTĂ! NU MAI EXPORTAȚI ANIMALE VII! IAR FERMELE DE-AICI, SĂ FIE CONTROLATE LA SÂNGE, PENTRU A EVITA CHINUIREA ȘI MOARTEA LENTĂ, DAR AGRESIVĂ A AMĂRÂTELOR, DIN PRICINA INCONȘTIENȚEI, CRUZIMII ”OAMENILOR” ! Vă spun cu mâna pe inimă că , nu mai mănânc carne de niciun fel de animal, la cât sunt de chinuite, înainte de a fi sacrificate în mod bestial! JURNALIȘTII de investigații, apoi controalele ”statului” TREBUIE NEAPĂRAT SĂ IA MĂSURI, CA ACESTE ACTE DE CRUZIME NEMAIÎNTÂLNITE, SĂ NU SE MAI PRODUCĂ PE TERITORIUL NOSTRU ȘI, SĂ NU DĂM VOIE NICI CELOR DIN AFARĂ SĂ FACE CE VOR/CUM VOR CU BIETELE ANIMALE!
RăSPUNSUL ANSVSA
17 Dec 2018

(Autoritatea Naţională şi pentru Siguranţă Alimentelor) la sesizarea privind situaţia tragică a animalelor pe timpul transportului şi la destinaţie: “Scopul declarat al ANSVSA este de a asigura fără restricţii participarea ţării noastre pe piaţa internaţională la activitatea de comerţ cu animale vii”. Aşa că s-a reuşit “performanţa” ca România să fie şi aici prima! Este ţara care exportă cele mai multe animale vii, intrând pe o piaţă eliberată de alte ţări cu instituţii mai etice ce nu au acceptat măcelărirea animalelor lor! Animalele sunt forţate să urce în vapor Sute de mii de viţei, vaci, miei, oi sunt supuse unor acte de cruzime extremă, cu acordul veterinarilor oficiali din România adică exact cei care ar trebui, conform statutului, atribuţiilor, să monitorizeze respectarea legislaţiei şi nu să înlesnească încălcarea ei. Oficialii români continuă astfel să emită certificate de export pentru animale vii, în ciuda faptului că ştiu foarte bine că exporturile din România se fac cu încălcarea Regulamentului Consiliului European nr.1/2005, care, conform Deciziei Curţii Europene de Justiţie, este aplicabil şi în cazul în care destinaţia animalelor este într-o altă ţară din afara UE.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray