2019-06-17 07:50

Jandarmii, în CONFLICT cu manifestanţii din Piața Victoriei. UPDATE: Fortele de ordine au blocat accesul spre Casa Poporului

 |  20:31
Jandarmii, în CONFLICT cu manifestanţii din Piața Victoriei. UPDATE: Fortele de ordine au blocat accesul spre Casa Poporului

Manifestanţii aflati la protestul din Piata Victoriei au intrat în conflict cu jandarmii şi au început să se îmbrâncească. Protestatarii au vrut să plece în marş spre parlament, dar nu au fost lăsaţi să facă acest lucru. Apoi, manifestanţii au rupt cordonul şi au reuşit să plece spre Palatul Parlamentului. La această oră sunt 2000 de oameni pe străzile Capitalei.

UPDATE 20.45

Forţele de ordine au blocat marşul oamenilor către Palatul Parlamentului. S-a produs o busculadă după ce jandarmii au blocat două bulevarde din centrul Bucureştiului şi cei 5000 de oameni nu pot ajunge nici la Ministerul Justiţiei, dar nici la Palatul Parlamentului.

"Lăsaţi-ne să trecem! Jandarmeria apără hoţia!", au strigat protestatarii. Totul s-a întâmplat la colţul de la Parcul Izvor. Jandarmii i-au blocat aici, iar manifestanţii le strigă ”Ruşine” şi le reproşează că apără ”hoţii”. Oamenii scandează ”Lăsaţi-ne să trecem”, potrivit stiripesurse.ro.

STIREA INITIALA

Peste 1.500 de oameni care au protestat în Piaţa Victoriei au plecat în marş spre Parlament. Oamenii au plecat pe Calea Victoriei spre Parlament şi strigă ”Hoţii”, ”Jos comuniştii”, ”Regele Mihai”, ”Justiţie, nu corupţie” şi bat în tobe. În Piaţa Palatului, numărul lor a ajuns la câteva mii.

Iniţial jandarmii le-au cerut protestatarilor să meargă pe trotuare, însă după câteva îmbrânceli şi schimburi de replici între manifestanţi şi jandarmi, circulaţia rutieră a fost oprită pe Calea Victoriei şi pe străzi care se intersectează cu aceasta. Oamenii merg pe carosabil.

FOTO: Inquam Photos/ Octav Ganea


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-12-17Parerea ta...

ANONIM
17 Dec 2017

MAI AVEM ORGANE PTR MENTINERA ORDINII ??? SAU DEVENIM UN STAT UNDE ANARHIA DEVINE LEGE ???
UN FOST CETATEAN
18 Dec 2017

PROPUN SA NU MAI VOTAM. CINE IESE IN STRADA SA FACA CE VREA. ASA VREA SOSOS SI EL FACE ASA. CE ROST MAI ARE SA AVEM DEMOCRATIE. SUA SI UE FACE CE VREA IAR SOROS PLATESTE SA IESIM IN STRADA CA SA FACEM CE VREA EL. ADICA NU VREM DEMOCRATIE. CI ...ILEGALITATI ...PARLAMENTUL NU EXISTA SI NU VA EXISTA...SUA SI UE FAC CE VOR IN LUMEA ASTA
MIREL
18 Dec 2017

MANIFESTANTII SA TRAIASCA. SEFUL LOR, COL. CUCOS SA INFLOREASCA .EL A FOST IN KOSOVO.. ASA ESTE IN ROMANIA. IN KOSOVO AU MURIT OAMENI CARE AU FOST UCISI DE JANDARMI CARE AU AVUT CARTUSE DE CAUCIUC EXPIRATE.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray