2020-08-11 16:57

Jucătorii Universităţii, omagiu pe stadion pentru Adrian Păunescu: „Rămâne nemuritor”

 |  16:00
Jucătorii Universităţii, omagiu pe stadion pentru Adrian Păunescu: „Rămâne nemuritor”

Jucătoriiechipei Universitatea Craiova vor intra pe teren cu un banner imens şi purtândtricouri pe care va scrie: "Adrian Păunescu rămâne nemuritor", lameciul cu Oţelul Galaţi, din această seară, din etapa a XIV-a a Ligii I.

FaniiUniversităţii Craiova pot intra cu lumânări asupra lor la meciul cu OţelulGalaţi, pe care le pot aprinde în timpul momentului de reculegere în memoriapoetului Adrian Păunescu.

Deasemenea, la stadionul Ion Oblemenco s-a amenjata un loc unde fanii pot depuneflori şi-i pot aduce un omagiu lui Păunescu.

Pe dealtă parte, oficialii FC Dinamo au anunţat că la meciul cu Universitatea, demiercuri, 10 noiembrie, din sferturile de finală ale Cupei României, se va ţineun moment de reculegere în memoria lui Adrian Păunescu. "Da-i-ar Dumnezeulinişte şi dincolo de moartea de care nu scapă nimeni!", scrie Cornel Dinuin editorialul din programul de meci al “câinilor”, editat pentru dublaîntâlnire Dinamo-U Craiova, de săptămâna viitoare.

Preşedinteonorific la Universitatea Craiova, Adrian Păunescu, un înfocat suporter alCraiovei "Maxima", a compus versurile a două dintre cele mai populareimnuri din fotbalul românesc: "Oltenia, eterna Terranova"(Universitatea Craiova) şi "Suntem peste tot acasă" (Rapid).

"OlteniaEterna Terra Nova" s-a născut în '83, odată cu parcursul fantastic aljuveţilor în Cupa UEFA, încheiat doar în semifinale, după 0-0 şi 1-1 cuBenfica.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638948-08-31Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz