2020-07-07 09:36

Judecătoare de la Tribunalul Iaşi, atacată în timpul procesului de o femeie nervoasă

 |  12:04
Judecătoare de la Tribunalul Iaşi, atacată în timpul procesului de o femeie nervoasă

O judecătoare de la Tribunalul Iaşi a fost atacată chiar în sala de judecată de o femeie nemulţumită de faptul că următorul termen în procesul său de divorţ a fost stabilit abia peste trei luni. Femeia nervoasă a lovit magistratul cu un dosar.

Incidentul mai puţin obişnuit a avut loc la Tribunalul Iaşi, la un complet de judecată din cadrul Secţiei Civile. O femeie supărată de faptul că procesul său se tot amână a aruncat cu un dosar în preşedintele completului de judecată, chiar în timpul procesului, transmite romaniatv.net.

Potrivit sursei citate, şedinţa a fost condusă de judecătoarea Teodora Andreea Shannak, un magistrat transferat de la Vaslui, apreciat în interiorul colectivului de judecători. La un moment dat ea a strigat un dosar de divorţ şi exercitarea autorităţii părinteşti, dar a amânat procesul, din cauză că nu putea fi audiat unul dintre martori.

În acel moment, Iuliana Iancu, care şi-a dat în judecată soţul pentru a termina relaţia cu acesta, nervoasă de faptul că procesul de divorţ se prelungeşte, a luat un dosar de pe masa grefierei şi a aruncat cu el în preşedintele completului de judecată.

"Ne-am speriat cu toţii pentru că nu ne-am dat seama ce vrea să facă. Lucrurile s-au desfăşurat destul de rapid. A luat un dosar de pe masă şi l-a aruncat în judecător. Nimeni nu se aştepta la aşa ceva. Ţipa că procesul durează prea mult şi că nu mai poate aşa", a spus un martor.

Femeia a fost amendată cu 400 de lei, pentru tulburarea liniştii publice.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-06-30Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz