2019-10-14 13:58

Judecătoarea Mariana Moncea, suspendată şase luni de CSM

 |  15:46
Judecătoarea Mariana Moncea, suspendată şase luni de CSM

Secţia pentru judecători din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii a decis miercuri sancţionarea disciplinară, prin suspendarea pe o perioadă de 6 luni, a judecătoarei Mariana Moncea de la Tribunalul Bucureşti, au precizat surse din CSM.

Judecătoarea Mariana Moncea este cea care soluţionează dosarul privind insolvenţa postului de televiziune Realitatea TV, conform surselor citate de Agerpres.

Realitatea TV funcționează de 6 ani fără să plătească niciun ban la stat. Toate încercările făcute de ANAF și de nenumărații creditori privați pentru a-și recupera banii de la Realitatea sunt blocate de judecătorul sindic Mariana Moncea de la Tribunalul București.

În 31 martie 2017, datoriile Realitatea TV ajunseseră la 96.150.213 RON, adică circa 21,5 milioane de euro. Potrivit datelor publicate de ANAF, doar în ultimul an datoriile pe care le are Realitatea la bugetul de stat au crescut cu 2 milioane de euro. Practic, la fiecare trei luni (raportările ANAF sunt trimestriale), datoriile Realitatea cresc cu 500.000 de euro. Explicația acestei creșteri este simplă: nu este vorba de dobânzi și penalități, ci pur și simplu despre faptul că Realitatea TV refuză să plătească orice fel de impozit sau taxă. Realitatea TV nu plătește absolut nimic, scrie Grupul de Investigaţii Politice.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-03-14Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray