2019-08-20 03:58

Judecător CCR, ÎMPOTRIVA ordonanțelor guvernului Grindeanu

 |  12:22
Judecător CCR, ÎMPOTRIVA ordonanțelor guvernului Grindeanu

Varga Attila, judecător la Curtea Constituțională a României, a acordat un amplu interviu publicației de limbă maghiară Transidex, în care critică demersul Guvernului Grindeanu, referitor la intenția de acorda o grațiere colectivă și de a modifica dreptul penal referitor la abuzul în serviciu și traficul de influență, prin ordonanțe de urgență.

Magistratul CCR consideră că nu există o justificare a urgenței, iar măsurile propuse pot fi discutate și adoptate în Parlamentul României. „Procedura aleasă nu este tocmai fericită. Nu se justifică cu nimic urgența. Problema instituțiilor de executare a pedepselor, a supraaglomerarii închisorilor a fost o urgență și acum un an. De fapt, discutăm de această problemă de ani de zile”, spune Varga Attila. Acesta conchide că problema în discuție trebuie cuprinsă într-o lege.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-20Parerea ta...

SARAH WENDON
20 Ian 2017

NU AM CREZUT NICIODATA CA VOI IUBI UN MAGHIAR. IN URMA CELOR DECLARATE DE DOMNUL JUDECATOR MA INCLIN SI DECLAR FARA COMPLEZENTA " EXCELENTA, AVETI TOT RESPECTUL MEU SI AL FAMILIEI MELE."
ATTILA (PT. WENDON)
20 Ian 2017

MADAM, CU CÎT TE-NCLINI MAI MULT, CU-ATÎT ȚI-O POT ÎNDESA MAI ABITIR! STIMĂ.
MăGAR
20 Ian 2017

Felicitări attila.....Hai să te ajut și eu daca tot de apleacă ....Eu i.o Indesit prin față,și tu prin spate ....Să fie mulțumită și să știe ptr ce de apleacă P.s. aviz ptr amatori ....Mai sunt doua gauri disponibile ...urechile...
DRACNEA PT.MAGARI
20 Ian 2017

Baietii , mai are tatucul vostru dracnea o gaura in capatana. El zice ca este de la buget! Voi umpletio cu ce vreti voi ! Succes!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray