2019-10-21 13:25

Judecătorii au DECIS: Începe JUDECATA dosarului lui Darius Vâlcov

 |  20:45
Judecătorii au DECIS: Începe JUDECATA dosarului lui Darius Vâlcov

Curtea de Apel Craiova a respins, joi, ca nefondate contestaţiile formulate de Darius Vâlcov şi alţi doi inculpaţi împotriva încheierii judecătorului de cameră preliminară de la Tribunalul Gorj în dosarul în care Vâlcov a fost trimis în judecată pentru instigare la dare şi luare de mită. Tribunalul Gorj dispusese pe 8 mai începerea judecăţii şi a respins unele cereri şi excepţii invocate de Darius Vâlcov şi ceilalţi inculpaţi. Decizia Curţii de Apel este definitivă.

Darius Vâlcov a fost trimis în judecată de procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt pentru instigare la dare şi luare de mită. Darius Vâlcov este acuzat că în perioada noiembrie-decembrie 2012, în calitate de primar, i-a pretins unui om de afaceri - denunţător în cauză - aproximativ 10% din sumele încasate de o societate de la Primăria Slatina, în baza unui contract semnat anterior, iar în perioada 21 ianuarie - 13 iunie 2013 a primit, în mai multe tranşe, de la respectiva firmă, printr-o altă intermediară, peste 2,1 milioane lei. Banii au fost pretinşi pentru ca denunţătorul să nu întâmpine probleme în derularea contractului şi să primească banii la timp pentru lucrările efectuate. Este vorba de contracte pentru reabilitarea centrului istoric al municipiului Slatina şi pentru studii de fezabilitate, proiecte tehnice şi lucrări la izolarea termică a unor blocuri. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-09-21Parerea ta...

RO STAT MAFIOT
21 Sep 2018

A INCEPUT JUDECATA CARE VA DURA CATIVA ANI PANA IESE LA PENSIE JUDECATORUL SI SE REIA PROCESUL ..............
ANONIM
21 Sep 2018

JUSTITIA SA INJOSIT CU UN TIGAN BORIT , CARE A FURAT CIT A PUTUT DE MULT
ION
22 Sep 2018

– Deţine un apartament în Bruxelles (Belgia), central, pe numele Vâlcov Roxana, sora acestuia. – Deţine un apartament în Strassbourg (Franţa) pe numele Vâlcov Roxana, sora acestuia, şi o casă la 23 de kilometri de Strassbourg, pe acelaşi nume. – Deţine un apartament central în staţiunea Crans Montana, lângă Chamonix, Elveţia, la 2 minute de mers pe jos de partia de schi Tot aici îşi ţine şi mai mult de 10 milioane euro cash, zidiţi în peretele despărţitor din gipscarton care separă bucătăria de living, pe numele aceleiaşi Vâlcov Roxana, sora acestuia. – Deţine un apartament central în Monte Carlo (Monaco), vecin cu Niro, patronul depozitelor NIRO din Bucureşti. Prietenul lui Cosmin Guşă (naşul familiei Vâlcov). Niro este unul din cărăuşii de bani cash către Elveţia. Tot în Monte Carlo deţine un iaht de 2 mil. euro pe numele lui Ramba Ovidiu şi D.J. Andy din Bucureşti. Ramba Ovidiu este patronul firmei Plus Confort SRI. Bucureşti, care este de fapt firma lui Vâlcov. (…) Ambii sunt cărăuşii de bani cash ai lui Vâlcov către Elveţia. Despre firmele PLUS CONFORT, RUPIAH SRL Slatina şi ACETI Slatina, Vâlcov a transmis mesajul că acestea sunt în slujba SRI. şi SIE şi sunt protejate de aceste instituţii. – Deţine o vilă de lux (4,3 mil. euro) cumpărătă recent la Como, Italia, pe malul lacului, la frontiera cu Elveţia, pe numele Vâlcov Roxana, sora acestuia. – Deţine două apartamente de lux în Bucureşti (unul în Piaţa Alba lulia şi celălalt în Moşilor) pe numele vărului său, Langa Bogdan, plus alte patru proprietăţi în Bucureşti pe numele aceluiaşi Langa Bogdan. – Deţine o vilă cumpărată în 2010 în Poiana Braşov pe numele lui Langa Bogdan, şi el cărăuş de bani cash către EIveţia. – Deţine restaurantul Dolce Vita, din Slatina, prin interpusul Ilinca Octavian. – Deţine locaţiile a patru foste puncte termice pe numele interpusului Il
ION
22 Sep 2018

– Deţine locaţiile a patru foste puncte termice pe numele interpusului Ilinca Octavian. – Deţine 8 hectare teren intravilan la intrarea în Slatina, pe partea stângă (reper: Dir. Silvică), prin SC Salubris. Această societate va intra în curând în proprietatea lui Vâlcov, aşa cum s-a întâmplat şi cu ACETI. Noul director este Lucian Susala, fostul şofer al lui Vâlcov, artizan al rambursărilor ilegale de TVA atunci când a fost director la CONSLOC şi, la rândul său, cărăuş de bani cash către Elveţia. (…)
TRADATORI DE TARA
22 Sep 2018

PE TIGANUL BORIT , IL IRMERESTE MAFIA TIGANILOR AURARI .
COADA DRACULUI
23 Sep 2018

TIGANUL BORIT , O IA PE URMELE LUI CIOCANITOAREA UDREA . JUSTITIA SE FACE CA LUCREAZA SI EL SE ALEGE CU BANI
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray