2019-11-12 13:48

Judecătorii britanici au decis predarea către România a miliardarului român Puiu Popoviciu

 |  20:00
Judecătorii britanici au decis predarea către România a miliardarului român Puiu Popoviciu

Judecătorii din Marea Britanie au decis predarea către România a miliardarului Puiu Popoviciu.

O instanţă din Marea Britanie a decis ca miliardarul Puiu Popoviciu, condamnat definitiv în România, să fie predat autorităţilor din România, anunţă Antena 3. Decizia este însă una în primă instanţă, putând fi atacată de Popoviciu.

Omul de afaceri Gabriel Puiu Popoviciu, condamnat de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, în mod definitiv, la 7 ani închisoare cu executare în dosarul "Ferma Băneasa", a fugit din ţară înainte să poată fi încarcerat, potrivit stripesurse.ro.

Acesta a fost reţinut în august 2017 de London Motropolitan Police, însă a fost eliberat după plata unei cauţiuni de 200.000 de lire.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-07-15Parerea ta...

Doresc sa comentezMAI VECHI...

Sfântul Becali Pot înțelege că procurorilor le scapă infracțiuni comise în spațiul online. Sunt cu duiumul și nu există resurse de monitorizare. Dar, în octombrie 2014, așadar cu peste 15 luni în urmă, Gigi Becali a spus, în fața mai multor microfoane și camere de luat vederi, fiind transmis pe diverse posturi, în direct și în reluare, că bibliile folosite în sălile de judecată, dar „neomologate” de Patriarhie, sunt satanice: „Este o biblie tot biblie, dar e o biblie de altă sectă de religie... Are același text, dar diavolii ce-ți face? Îți schimbă trei cuvinte esențiale...”
17 Feb 2016 |

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray