2019-10-22 22:14

Klaus Iohannis a semnat DECRETELE de eliberare din funcție a patru judecători și procurori. Cine sunt aceștia

 |  15:53
Klaus Iohannis a semnat DECRETELE de eliberare din funcție a patru judecători și procurori. Cine sunt aceștia

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat miercuri decretele de eliberare din funcţie a unor judecători şi procurori care s-au pensionat, informează un comunicat al Administraţiei Prezidenţiale.

Şeful statului a semnat eliberarea din funcţie a Lilianei Misirgic - judecător la Judecătoria Sighişoara, a Mariei-Claudia Amariei - judecător la Judecătoria Răducăneni şi a Vioricăi Olariu - preşedintele Secţiei civile a Curţii de Apel Iaşi. Iohannis a semnat şi decretul privind eliberarea din funcţie a Gabrielei Lenghel din funcţia de procuror la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Galaţi, delegată în funcţia de procuror la Serviciul Teritorial Galaţi din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-12-20Parerea ta...

ANONIM
20 Dec 2017

Cu ce pensii ??? Din banii cui ...ai lui ???
LEVST.
20 Dec 2017

Asta face parte din atributiile sefului statului? Pierdere de timp, bine organizata...Daca respectivii s-au pensionat , de ce trebuie o asa inalta confirmare? daca ar fi magistrati in cele mai superioare instante, parca ar mai fi ceva de acceptat...Paralel cu aceste "activitati supreme", pe langa bietul parazit supraponderal, se savarsesc-zilnic- sute de faradelegi comise de angajatii statului(si ai justitiei, politiei, etc.) dar el se face ca nu le vede, istoric(recent) vorbind, doar ce a fost dovedit ca el este unul dintre ei...O tara condusa de prea multi nemernici, bine grupati la varful statului, NU POATE DURA...
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray